Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawo jazdy

Dzeki Czan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
We wrześniu mam zamiar zacząć robić prawo jazdy mam pytanie ile czasu u was trwał cały kurs + wyjeżdżenie godzin tych???Mi się wydaje ,że we wrześniu będzie dłużej to trwać ponieważ dużo osób razem ze szkoła to zaczną Ci co są z niewielkim miejscowości i nie mają jak dojechać do miasta a specjalnie nie będą jechać.Ja w takiej samej sytuacji jestem do miasta mam 40 km a autobus w tą i spowrotem mam co pół dnia i glupota było by mi wydawać pieniądze na bilet i by to trwało 2 godziny i czekać pół dnia.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

No do wyjeżdzenia masz 30 godzin, o ile się to nie zmieniło jak zdawałem rok temu. To w ile czasu je wyjeździsz zależy już od ciebie i instruktora, różnie robią. Mi to osobiście zajęło jakieś 3 tygodnie. potem tylko zaliczyc wewnetrzny, teorie, praktyke i koniec. A no i przed  w ogóle wejściem do elki jeszcze najpierw masz jakieś teorytyczne lekcje ileś tam godzin. Jakbyś sie dobrze postaral i bylyby dostepne bliskie terminy na egzamin w wordzie to pewnie nawet wszystko w miesiac bys zrobil, ale nie liczyłbym na to.

Opublikowano

U mnie teorie trwaly w weekend po 8 godzin. Niby masz 30h teorii, ale u mnie to byly 2 dni.

Praktyka to juz zalezy od instruktora i od cb. Jak się zepniesz i instruktor bedzie mial wolne terminy to 2-3 tyg. Egzaminy panstwowe to zalezy, ale do 2 tyg max.

Ogolnie mysle ze z 2 miesiace by to zajelo (dodajac odbior prawka).

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...