Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sky-Power

DyRoXCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no , polecam wam serwer jak nie chcecie za wiele się ruszać i mieć wszystko w jeden dzień bo ekonomia jest tam zarąbista :)

Opublikowano

Dno... DNO i jeszcze raz DNO.

Administracja serwera nie potrafi nawet pisac poprawnie...

Serwer postawiony na skryptach.

Co do prezentacji.

Nic sie z niej nie dowiedzialem, ss'ow nie widac.

"Ogranicza cie tylko twoja wyobraznia" - Co do tego zdania... Lepiej to usun bo ktos moze to wziac jako obraze...

Opublikowano

@SmilieS :) witamy pierwszego hejtera :) a serwer nie jest na skryptach geniuszu :) a po za tym oceniasz to po ts3? bo na serwerze cie nie widziałem bo byłeś tylko na ts3 :) a na serwerze jestem 12h :)

c50f297fe1f15.png

Opublikowano

Witam, z kolegą chcieliśmy po latach zagrać na jakimś serwerze. Po 30 minutach gry wywaliło serwer i wywalało co 5 minutach. Potem admin nas kicknął i jest napis,że ma być nowa edycja serwera. Fajnie,że tam gra 3 osoby i w tym jest admin,ale dobra. Nie polecam serwera.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Serwer polecam w 100%, spawn nie duży lecz nie trzeba niczego szukać, administracja pomocna i ogarnięta ;) autorskie wyspy daje temu serwerowi wielkiego + :D

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...