Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dziala ten system przydzielania pkt?

drodo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, smurfuje sobie konto od niedawna, mam na nim wysokie winratio i kda z praktycznie kazdego meczu, aktualnie jestem w świeżo wbitym d5, z ostatnich 20 gier WYGRALEM 16, PRZEGRAŁEM tylko 4 i wlasnie dostalem +15 pkt za win. Wcześniej w platynie na 10 meczy 9 winow 1 lose i dostawalem +16 lp 4 razy z rzędu. Mam rozumieć, że im ktoś lepiej gra i ma wyższy winstreak to dostaje mniej lp? o c**j tu chodzi? jak tak dalej pójdzie to w d4-d3 bede po 3pkt dostawał xD. Jak ten p********y system działa? w s4 pamietam, ze jak gralem z takim winratio to mi dawało po 32-34 pkt a teraz po 15? no spoko riot. no sory za offensive nazwe tematu ale wzburzylem sie troche X-D

dodam jeszcze, ze gram solo wiec nie ma mowy o tym, zeby jakis kolega mi mmr zaniżał w duo.

Opublikowano

nie chodzi o stosunek wygranych do przegranych, a o ilość wygranych, a przegranych, czyli masz tylko 12 więcej wygranych niż przegranych, wychodzi na to samo jakbyś miall 112 winów i 100 losów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...