-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
adrian123123
adrian123123
Cześć!
Mam duży problem w Windows 10. Zainstalowałem go sobie 5 dni temu. ( wcześniej miałem Windows 7 Home Premium ) i od wczoraj zaczął się problem . Chciałem sobie pograć w jakas gierkę , wiec odpaliłem kompa i na pulpicie były ze tak powiem różowe pasy
nie wiem co to byLO wiec zrestartowalem kompa. Potem pojawił się kolejny problem. Musiałem zresetować go calkowicie , wybralem opcje ,,zachowaj moje pliki" i tu juz system się odpalił ale teraz tak 
1. Nie mam ze tak powiem internetu - czyli ze nie moge korzystać z przeglądarki, ale Windows update normalnie pobierał aktualizacje i nawet jak grałem z kuzynem w Minecrafta to internet tez działał , tylko na przeglądarce juz nie .
2. Nie wiem czemu - system wysłał mi jakieś powiadomienie ze jestem na jakimś profilu tymczasowym
no i rzeczywiście, jestem na tym profilu , nie mogę się zalogować na swoje konto , gdzie mam swoje ważne dane
.
I teraz tak.
Jak to wszystko naprawić??? Myślę nad opcja resetu ,,usuń wszystko" ale nie mam żadnych płyt instalacyjnych z Windowsem,
Proszę pomóżcie ! 
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.