Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Duży problem z Windows 10.

adrian123123

Pytanie

Opublikowano

Cześć!

Mam duży problem w Windows 10. Zainstalowałem go sobie 5 dni temu. ( wcześniej miałem Windows 7 Home Premium ) i od wczoraj zaczął się problem . Chciałem sobie pograć w jakas gierkę , wiec odpaliłem kompa i na pulpicie były ze tak powiem różowe pasy :( nie wiem co to byLO wiec zrestartowalem kompa. Potem pojawił się kolejny problem. Musiałem zresetować go calkowicie , wybralem opcje ,,zachowaj moje pliki" i tu juz system się odpalił ale teraz tak :(

1. Nie mam ze tak powiem internetu - czyli ze nie moge korzystać z przeglądarki, ale Windows update normalnie pobierał aktualizacje i nawet jak grałem z kuzynem w Minecrafta to internet tez działał , tylko na przeglądarce juz nie . :(

2. Nie wiem czemu - system wysłał mi jakieś powiadomienie ze jestem na jakimś profilu tymczasowym :( no i rzeczywiście, jestem na tym profilu , nie mogę się zalogować na swoje konto , gdzie mam swoje ważne dane :( .

I teraz tak.

Jak to wszystko naprawić??? Myślę nad opcja resetu ,,usuń wszystko" ale nie mam żadnych płyt instalacyjnych z Windowsem, :( Proszę pomóżcie ! :(

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Prawdopodobnie coś z DNS'ami

2. Nie mam pojęcia. Najlepiej jakbyś napisał do microsoftu, skoro takie coś stało się po upgrade systemu na nowszy. No chyba że ktoś Ci jeszcze udzieli pomocy.

5p4o3dk.png

i5-6600K Skylake 4,6GHz | GTX 970 4GB | Ripjaws DDR4 2x4GB 3000MHz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...