Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS się nie włącza

max500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, mianowicie gdy odpalam csa widać przez kilka sekund czarny ekran, a po chwili proces się wyłącza. Sprawdzałem spójność plików, reinstalowałem csa i steama, aktualizowałem sterowniki, próbowałem odpalać w innej rozdzielczości. Niestety nie widać żadnej poprawy.

Opublikowano

Mam to samo, właśnie teraz. Może to jakiś bug steam'a? 

EDIT: Sprawdzenie spójności nic nie dało, reinstall też.. 

Opublikowano

Człowieku. Zrobiłem to wcześniej, czego w tym nie rozumiesz? Sprawdziłem na samym początku spójność plików, po jakimś czasie uruchomiłem ponownie komputer, włączyłem steam'a, potem cs i nadal to samo.

Opublikowano

A po co miałbym o wszystkim pisać. Poza tym po co się tak spinasz ;p Napisałem, że zresetowałem komputer a ty mi próbujesz udowodnić, że nie? 

Opublikowano

Miałem to samo, reinstalowałem steama, gre, i robiłem wiele innych rzeczy. Dziś pomogło mi to:

Biblioteka --> CS:GO [klikasz ppm] --> Właściwości --> Pliki Lokalne --> Przeglądaj pliki lokalne 

I usuwasz folder "csgo" 

EDIT: Zapomniałem dodać, że potem klikasz na cs a potem klikasz graj [ zacznie Ci się na nowo instalować i wszystko powinno być ok ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...