Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MW] Ping znacznie się podnosi (nawet do 999)

mchojnacki17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam od jakiegoś czasu problem z lagami w COD4. Kiedyś wszystko śmigało bez problemu, a teraz po zagraniu 2/3 minut ping skacze do 200/400, a nawet do 999. Gdy zrobię /reconnect wszystko wraca do normy i po kilku minutach znowu są lagi. Czym to może być spowodowane? (Mam internet mobilny z T-mobile)

graphic.png

Opublikowano

Jest to spowodowane internetem.Na mobilnym necie ping bardzo skacze więc to jest przyczyną.Dla upewnienia wpisz w konsili /cg_drawfps 1 a następnie /com_maxfps 333. Jeśli fpsy będą dobre a nadal będziesz miał lagi to wina twojego pingu

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

333 jest dla lowków. A tak wgl to na pm nie gra się na 333. Na tym necie gram od około 2 lat i wszystko zawsze było dobrze. Nie jestem jakimś newbie żeby mi komendy podawać ;)

P.S gram od 2008

graphic.png

Opublikowano

Nie wiedziałem że znasz komendy a komende na 333 podałem ze względu na to abyś zobaczył ile masz fps i czy to wina pingu czy kompa.Odpowiadając na "A tak wgl to na pm nie gra się na 333" powiem ci jedno na pm gram osobiście tylko z 125 stałych więcej mi nie potrzeba i odpowiadając nie mówiłem o promodzie tylko o normalnej rozgrywce więc nie wiem czemu na mnie tak naskoczyłeś.Ja ci tylko chciałem pomóc.Co do problemu nadal uważam że to wina pingu jeśli ci tak skacze, na mobilnych są dni gorsze i lepsze musisz się z tym pogodzić

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Problem występuje tylko w codzie? Miałem kiedyś internet z t mobile, ping skakał do 500.

Imo na pm 250fps to mus :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...