Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik deck za 1k pyłu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 1k pyłu to tylko wojownik na Grimach.

Tylko oczywiście musisz mieć to pierwsze skrzydło brm. Innego decku za 1k pyłu na woja nie ma co składać.

giphy.gif

Opublikowano

Średni ten deck, na warriora masz dużo talii, które są tanie, jednak do mnie one nie przemawiają, sam kiedyś puściłem się do rangi 10 na decku za 1500 pyłu, jeszcze przed naxxramas to było, ale to był taki one shoot, później mi się odechciało i złożyłem sobie deck za 10k + pyłu, bo takie są dla mnie najepsze w przypadku warriora.

Tak wygląda moja talia na warrka (mniej więcej, nie korzystam min. z geddona)

http://www.hearthpwn.com/decks/138004-sjow-warrior-god

i uważam że jest najlepsza, tymi grim patronami niby można ugrać i się wybić całkiem nieźle, ale nic nie przebije dobre control warrka :)

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

nie no 14k pyłku troszkę za dużo ;P

Średni ten deck, na warriora masz dużo talii, które są tanie, jednak do mnie one nie przemawiają, sam kiedyś puściłem się do rangi 10 na decku za 1500 pyłu, jeszcze przed naxxramas to było, ale to był taki one shoot, później mi się odechciało i złożyłem sobie deck za 10k + pyłu, bo takie są dla mnie najepsze w przypadku warriora.

Tak wygląda moja talia na warrka (mniej więcej, nie korzystam min. z geddona)

http://www.hearthpwn.com/decks/138004-sjow-warrior-god

i uważam że jest najlepsza, tymi grim patronami niby można ugrać i się wybić całkiem nieźle, ale nic nie przebije dobre control warrka :)

Opublikowano

nie no 14k pyłku troszkę za dużo ;P

Wiem że dużo, po prostu mówię jaki deck na warrku jest dobry :)

Opublikowano

Rada ode mnie, jak będziesz tak zmieniał decki bez sensu to daleko nie zajdziesz. Jak chcesz w hs coś osiągnąć to graj jednym deckiem, poznaj go na wylot aż do obrzydzenia, zmieniaj w nim to co ci się nie podoba i patrz jakie błędy popełniasz... To że ktoś wbił 6 range na jakimś decku, nie oznacza że ty to zrobisz, wręcz irytuje mnie jak ktoś pisze, "można dojść nawet"... Byle ścierwojadowym deckiem można dojść wysoko z odpowiednimi umiejętnościami i szczęściem, to że ty zrobisz murloc warrka nie znaczy że przekroczysz dajmy na to rangę 15. Taki life tip ode mnie, ale rób jak chcesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...