Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim zacząć grać

Zielony Wafel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, planuje zacząć grać w Trove ale nie wiem za bardzo jaką klasę wybrać, planuje na początku grać sam ale pewnie w przyszłości znajdę 1/2 osoby do gry - potrzebuje postaci samowystarczalnej C;

Opublikowano

Najłatwiejszy jest Tomb Riser, niestety chyba musisz go kupić (kosztuje coś ok 8k) polecam takze Dracolite, przyjemny tankowaty, solo zrobisz dungeony do u4 Easy :P

Jeśli będziesz szukał portalu lub pomocy w grze możesz pisać do mnie z chęcią pomogę - MarkMejdMajDej (Można zapraszać osoby offline)

­

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

@Rayso.

Z początku wszystkimi postaciami jest łatwo.

Najlepszymi postaciami solo są Dracolyte i Tomb Raiser. Niczemu sobie jest też Candy Barbarian oraz Boomeranger.

Opublikowano

Spokojnie moge stwierdzic ze kazda postac do U4 robi solo. Mam wiekszosc postaci, potwierdzone info. Wybierz tą która ci się podoba i tyle :)

2rc8k5i.png

Opublikowano

Najlepiej zacząć dracolyte i nie sprawdzaj reszty postaci zakładając inne konta tylko zbieraj kase i kupuj na 1 koncie tak szybciej wbijesz master rank itd 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...