Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie od bana.

Shivatensei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otrzymałem dzisiaj (moim zdaniem niesłuszną) blokadę konta na 14 dni za "flame". Normalnie nie wyzywam moich towarzyszy, ale gdy w 6 grze z rzędu jungler robi 0/9 w 10 minucie i obwinia o to swój team, każdemu mogą chyba puścić nerwy. I tu nasuwa się moje pytanie czy ktoś z was miał podobną sytuację i pisał ticket do Riot z prośbą o odwołanie blokady z jakimkolwiek efektem?

2lbi4xv.png

Opublikowano

Nieważne dlaczego, ważne, że to zrobiłeś, więc jesteś winny.

Opublikowano

Witam, otrzymałem dzisiaj (moim zdaniem niesłuszną) blokadę konta na 14 dni za "flame". Normalnie nie wyzywam moich towarzyszy, ale gdy w 6 grze z rzędu jungler robi 0/9 w 10 minucie i obwinia o to swój team, każdemu mogą chyba puścić nerwy. I tu nasuwa się moje pytanie czy ktoś z was miał podobną sytuację i pisał ticket do Riot z prośbą o odwołanie blokady z jakimkolwiek efektem?

Najpierw piszesz ze dostaleś nie slusznego bana za flame a potem piszesz ze kazdemu puszczaja nerwy.. ban sluszny trzeba bylo nic nie pisac  <_<

Opublikowano

Najpierw piszesz ze dostaleś nie slusznego bana za flame a potem piszesz ze kazdemu puszczaja nerwy.. ban sluszny trzeba bylo nic nie pisac  <_<

Bo to nie był flame w stylu "zajebie ci psa j****a k***o" albo "żeby twoja matka zdechła w wypadku" + nigdy przedtem nie dostałem żadnej restrykcji ani ostrzeżenia.

2lbi4xv.png

Opublikowano

2lbi4xv.png

Opublikowano

Bo to nie był flame w stylu "zajebie ci psa j****a k***o" albo "żeby twoja matka zdechła w wypadku" + nigdy przedtem nie dostałem żadnej restrykcji ani ostrzeżenia.

Co z tego ze nigdy nie miales restrykcji :D? a za co dostales tego bana ;)? za pisanie dont feed bro xDD? zreszta wszystko masz podane na emailu (logi z chatu).A jak napiszesz ticketa to i tak nic nie zrobia :) sa wakacje wyjdz na pole pograc w pilke  :mellow:

Opublikowano

Co z tego ze nigdy nie miales restrykcji :D? a za co dostales tego bana ;)? za pisanie dont feed bro xDD? zreszta wszystko masz podane na emailu (logi z chatu).A jak napiszesz ticketa to i tak nic nie zrobia :) sa wakacje wyjdz na pole pograc w pilke  :mellow:

Dzięki za radę mordko. Proszę o zamknięcie tematu.

2lbi4xv.png

Opublikowano

Kolega pisał, jak wiadomo wysłali mu gotowca, że nic nie mogą zrobić.

I dobrze. Niech te bany nauczą toksycznych graczy czegoś.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Ja mialem, kumpel gral na moim koncie i dostalem bana na 14 dni. Pisalem ale nic nie da sie zrobic, moje konto i moja sprawa komu daje, wiec nic na to ci nie poradzi Support. Najprawdopodobniej masz do tego jeszcze 35 na rankedy i 75 na chat. (ja tak mialem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...