Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobić Pieniądze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepszy to zarobku to fb . napewno masz kilka kont z 30+ ustaw na noc kilka fb i za malze uzbierasz z 10kk po nocce . zalezy od serwa . dobre jest tez zrobienie dropera mentala 10lv eq +9 i isc do m3 na niedzwiedzie ;]po godzinie kilka ribow bedzie .

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Soulvar

To jest jeszcze jako tako rozsadne rozwiazanie lub znalesc sobie chlopaka/dziewczyne z wiekszym lvl lub tym samym i w PT expic/dropic kase automatycznie

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Dobry sposobem jest kupno po okazyjnej cenie, chodzisz po sklepikach i szukasz okazji, ja np kupiłem pierścionek zaręczynowy za 400k a sprzedałem za 1,5kk czysty zysk, to chyba najlepszy i najprzyjemniejszy sposób

Opublikowano

A ja inaczej zaproponuje. Ostatnio w ciagu 3h wydropilem 10kd +4(3xdefa+4, 2x woja+4,szamana+4,smierci+4 , 3xPenetry+4) na metkach(bitwy) . Mialem lvl 10 , a eq cale +9 i to szybko szlo... Bez zadnych problemow. W tym momencie w stalce Defa wyladowal. Wiec to chyba najlepszy znany mi sposob...

Jesli pomoglem licze na +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...