Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie z ludźmi na tym samym poziomie

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Istnieje taka możliwość? Bo z BFF uczymy się grać i jak myślę o tym że muszę grać najczęściej z wysokimi rangami to wymiotować mi się chcę. Chcemy po prostu poćwiczyć na ludziach o takim samym poziomie co my. Da się?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Z tego co wiem są channele o ograniczonym KRD. Inaczej się nie da. W CA powinni zrobić jak w CS GO. Kto jaki ma poziom to właśnie z takimi sobie gra

9368_gold.png

Opublikowano

:O

Global i jazda, przecież tam same free kille są.. stąd częste tickety do lobbylandu. Tam poćwicz, a na VIPa czy jakieś ESL i inne przyjdzie kiedyś czas jak już ogarniesz :D

Ranga nie gra, od momentu w którym możesz kupić takie rzeczy jak g36, m4a1, ump, tango, ghost keye (expert abilities/tracker knife/aviator cap/inne), cyclop bandane, light vesta, czyli pomijając tango wszystko masz już chyba jakoś od sfc/msg to można spokojnie wyciągać te 2.0 na worldzie, i spokojnie też grać na VIPie. Sam niby mam tego goa a pykam tylko i wyłącznie z ump&m4 na podstawowym bp z tracker knifem, aviator capem patriot maskiem i light vestem lub jak na sniper only to zmieniam tylko 1 ability i oczywiście bronie zastępuję tango i sv.

Żeby umieć grać potrzeba zawsze czasu na starcie - na ogarnięcie mechaniki, drobnych trików, wiedzy o mapach i innych rzeczach, zaznajomienie się z zasadami i przede wszystkim trochu umiejętności. Więc to normalne że start jest słaby

Opublikowano

po wbiciu rangi zielonej jakiejś bo nie pamiętam jakiej dostaje się reset kd i tak,więc można na początku biegać i zaznajamiać się z mapami i trybami potem reset kd  i po problemie :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

po wbiciu rangi zielonej jakiejś bo nie pamiętam jakiej dostaje się reset kd i tak,więc można na początku biegać i zaznajamiać się z mapami i trybami potem reset kd  i po problemie :P

Chłopaki, powiecie mi jakie są teraz nagrody za rangi ?

9368_gold.png

Opublikowano

Nic specjalnego. Za niektóre - co 5 lvli - dostaje się fixed rewards typu właśnie kd reset na bodajże csm1, różne pierdółki typu zmiana koloru, wszystkie inne zaś od pewnego momentu dają ci myst-ranp up z różnym grade (common, field, flag, company) i z nich lecą po prostu różne syfiaste bronie zależnie od grade. Od BG-GOA dostaje się myst-rank up z epic itemami w środku, w sensie szansa na takie coś jak azazel, orthus, andromalius, chyba duale, legion, max sg. Raczej nie warto tworzyć nowego konta ponieważ te itemy są jakoś do 7 czy tam ew. 30 dni...

http://combatarms.wikia.com/wiki/MYST-Rank_Up_(Field_Grade)

http://combatarms.pl/viewtopic.php?f=10&t=4931

innych list chyba nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...