Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie FLASKS

DaN1o2pL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są różne rodzaje flasków, różnią się one głównie Ilościom na przywracane hp.

Na przykład możesz kupic ich 18, ale ładuja tylko 20 % hp

lub kupic ich 10 (chyba tyle ich było) a ładuja 40 % hp

ja uzywał dużych których jest 8 i ładują 100 % hp

są też takie które same pocą w odpowiednim momencie ale wg, mnie nie jest warto xD

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

Ja kupiłem te które włączają sie automatycznie, jest ich wystarczająco, właczają się w ostatniej chwili i masz pewnosc że są w pełni wykorzystane. Te na 100% jak sie odpali za wczesnie to strata. Na automatycznych nie musisz o tym nawet myślec

2rc8k5i.png

Opublikowano

Ja kupiłem te które włączają sie automatycznie, jest ich wystarczająco, właczają się w ostatniej chwili i masz pewnosc że są w pełni wykorzystane. Te na 100% jak sie odpali za wczesnie to strata. Na automatycznych nie musisz o tym nawet myślec

Czyli jakie ? :D (Nazwy)

Opublikowano

Elysian Jug daje 100% HP, jest ich 8 ale trzeba samemu użyć, czasem użyjesz za wczesnie to tracisz.

Death-Defying Vial daje 30% HP jest ich 10 ale samę się odpalają przy minimalnej ilości życia, masz pewność, że nie padniesz przez laga.

2rc8k5i.png

Opublikowano

Elysian Jug daje 100% HP, jest ich 8 ale trzeba samemu użyć, czasem użyjesz za wczesnie to tracisz.

Death-Defying Vial daje 30% HP jest ich 10 ale samę się odpalają przy minimalnej ilości życia, masz pewność, że nie padniesz przez laga.

Ok dzięki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...