Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elo wirus probably

p3nisaider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem coś z tydzień temu z torrentasów i był wirusów i w ogole cmd się włączało i instalowało gówna itp itd no to zrobiłem scna malwarebytesem 200+ wirów, nie pomogło potem ADWcleaner i git. Tylko że teraz nie mogę włączyć msconfig oraz w porcesach przy boocie odpala mi się cmd.exe który żre około 20% procka. Co mam zrobić ?  Pomocy koledzy :)­

zy95qg.png

Opublikowano

Wykonaj logi FRST - http://www.mpcforum.pl/topic/1364875-logi/

Combofix spróbuj.

Combofix powinien być ostatecznością. Jak już ma problemy z systemem, to Combofix równie dobrze może go dobić. To nie jest uniwersalne rozwiązanie na wszystko.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Ej chłopaki ale jaja­ pobrałem microsofta essentials i znalazł jakieś 3 trojany i uruchamiam ponownie kompa i działa wszystko :O

Nie wiem jakim cudem ten antywirus jest lepszy od malwarebytesa no ale kij, dzięki że próbowaliście pomóc, zamykam :)

zy95qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...