Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań o Terę - zanim zacznę grać

Jakob1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zaznaczam że nie jestem denerwującym 12-latkiem. W tym roku kończę liceum, więc o nie bójcie się mi odpowiadać :D

Mam kilka pytań odnośnie gry

- gdzie obecnie gra najwięcej Polaków, na jakich serwerach ?

- czy można porównywać tę grę do GW2 ?

- czy questy są różnorodne ?

- czego mogę się spodziewać po naszych rodakach, czy jest dużo "cebuli" ?

I najważniejsze :)

DLACZEGO WARTO GRAĆ W TERĘ ?

Opublikowano

1. http://www.mpcforum.pl/topic/1447073-jaki-serwer/kilka tematów temu było to już wałkowane :D Mógłbyś czasem to sprawdzić :)

2. do gw2 możesz ją porównywać w pewnym stopniu. W obu tych grach masz celownik ( w gw2 nie ma, ale skille i tak puszczasz przed siebie ), masz uniki, archimedesy i gra oczywiście nie jest p2w.

Dla mnie tera jest jakoś bardziej ''żywa'', ze względu na inny styl walki, bardziej efektowne skille, lepszą grafikę itp.

3. jak questy to tylko kampanie, bo zwykłych żółtych questów nawet nie opłaca się robić.

4. polaków akurat jest mało, a dzieci jeszcze mniej. Cebul nie ma :D Najlepiej to znajdź sobie polską gildie i trzymaj się tylko niej.

5. warto, warto :) Jedyna taka gra, gdzie skill liczy się bardziej niż eq.

Opublikowano

1. Najwięcej Polaków jest na kilianie.

2. Nie wiem nie grałem.

3. Raczej niezbyt ale warto je robić (tylko czerwone)

4. Jest sporo Polaków w tym dzieciaków i cebuli ale jest też sporo normalnych osób.

5. Warto grać na przykład dla tego że jest bardzo dobry system walki szczególnie pvp wymaga skilla, są też fajne bg i instancje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...