Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto, co robić?

luckyS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie dotyczy po części CS-a a także Steam. Jeśli jest to zły dział to przepraszam.

Zaczynając od nowa:

Około  2 tyg temu moje konto steam zostało skradzione.... Więc oczywiście pierwsze co to napisałem do supportu steam aby je odzyskać.

SS ze zgłoszenia http://postimg.org/image/qa6saa4d9/

I wszystko byłoby ok i pewnie czekałbym cierpliwie gdyby nie ten widok : http://postimg.org/image/5bv70yrnd/

Do konta nie miałem dostępu. Wiadomości od Valve nie dostałem do tej pory..... Nie wiem co mam robić w takiej sytuacji....

Da się może odzyskać konto ?+ jeszcze żeby anulowali Vaca w co pewnie wątpie.

Z góry dziękuję za pomoc

LukaSuper.png

Opublikowano

Konto może i odzyskasz, ale na zdjęcie VAC`a szanse są znikome, oczywiście i tak próbowałbym to obgadać z supportem, ale nie rób sobie nadziei. 

Opublikowano

Konto odzyskasz na 200% jeśli posiadasz jakikolwiek CD-KEY (które podałeś więc musisz poczekać). VAC'a Ci nie zdejmą również na 200% ;)

he?

Opublikowano

Konto odzyskasz na 200% jeśli posiadasz jakikolwiek CD-KEY (które podałeś więc musisz poczekać). VAC'a Ci nie zdejmą również na 200% ;)

Tutaj się mylisz. Musi posiadać wersję pudełkową lub dowód zakupu przynajmniej jednej gry, którą ma w bibliotece (dowód zakupu - przez Steam)

Jeżeli ma jedną grę i np. klucz z Fabryki Kluczy to konta nie odzyska :) 

­

Opublikowano

Tutaj się mylisz. Musi posiadać wersję pudełkową lub dowód zakupu przynajmniej jednej gry, którą ma w bibliotece (dowód zakupu - przez Steam)

Jeżeli ma jedną grę i np. klucz z Fabryki Kluczy to konta nie odzyska :)

­

Jak nie odzyska, co ty piszesz. Sam kupiłem pudełkową wersję Steama w 2008, dostałem VAC'a i chciałem sobie po prostu odzyskać konto od tak sentymentalnie bo nie pamiętałem hasła ani maila. Podałem kod z pudełka, login i dostałem reszte danych na maila ;)

A na screenie jest napisane: Tutaj 2 kody z pudełkowych wersji gry. Przypatrz się na pierwszym screenie. 

he?

Opublikowano

­Support nie zdejmie ci Vac'a (musisz się pogodzić z głupotą), co do konta jest lekka szansa że odzyskasz. 

Czekaj Czekaj....

Jaką głupotą ?

Czy głupotą nazywasz to, że ktoś przejął mi konto i załapał vacka? Co do kluczy to mam wszystkie gry pudełkowe razem z kluczami.

Jak nie odzyska, co ty piszesz. Sam kupiłem pudełkową wersję Steama w 2008, dostałem VAC'a i chciałem sobie po prostu odzyskać konto od tak sentymentalnie bo nie pamiętałem hasła ani maila. Podałem kod z pudełka, login i dostałem reszte danych na maila ;)

A na screenie jest napisane: Tutaj 2 kody z pudełkowych wersji gry. Przypatrz się na pierwszym screenie. 

O konto się nie martwie bo mam pełno kluczy w razie czego. Gorzej z tym banem...

LukaSuper.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...