Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AC Tool

Ciuchcia20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam osoby, która dobrze ogarnia pisanie w programie AC tool :) Chodzi mi o 3 rzeczy, być może są one banalne, ale ja jako zielony w tym temacie nie potrafię sobie z nimi poradzić - resztę wyjaśnię na PW. Nagradzam lajkami ;d

Opublikowano

Od tego jest forum żeby opisywać swoje problemy, a nie kierować je na PW. Jeśli ktoś znajdzie w przyszłości ten temat a w nim poprawne rozwiązanie, nie będzie zakładał kolejnego tematu, taka jest tego idea...

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Od tego jest forum żeby opisywać swoje problemy, a nie kierować je na PW. Jeśli ktoś znajdzie w przyszłości ten temat a w nim poprawne rozwiązanie, nie będzie zakładał kolejnego tematu, taka jest tego idea...

Może i tak :) No więc tak:

- gdzie w AC tool znajdę klawisze 1-9 - nie te główne przyciski, tylko te po prawej stronie klawiatury? Chodzi mi o to, aby móc za pomocą programu sterować myszką, klawiszami myszy;

- czy ac tool może działać na oknie gry, która jest zminimalizowana?

Opublikowano

@Ciuchcia20

Znam odpowiedź na drugie pytanie: nie

BTW. Jeśli zakładasz ten temat w podforum NosTale pewnie chodzi ci o bota do tej gry, jest ich pełno z wieloma funkcjami, dlaczego z nich nie skorzystasz?

Chodzi mi o coś całkowicie innego, nie znajdę tego wśród botów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...