Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jak dostać szybko perma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graj na skryptach z exploitami(np. Cassio E z pleców), nagraj to i wyślij do Riotu, bo z graczy na niskim/średnim elo raczej nikt tego nie zrobi.

Opublikowano

oddaj mi ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

graj na bolach l# i innych gownach z exploitami 

cassio polecam 

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

To jest bardzo proste. Rozpocznij grę i zacznij każdego obrażać, pisać f**k itd. na teamowym czacie i na /all. nic nie rób - stój na respie i tylko obrażaj używając przy tym jak największej ilości wulgaryzmów.

Opublikowano

To jest bardzo proste. Rozpocznij grę i zacznij każdego obrażać, pisać f**k itd. na teamowym czacie i na /all. nic nie rób - stój na respie i tylko obrażaj używając przy tym jak największej ilości wulgaryzmów.

No tak tylko pewnie dostane za to restricta a nie perma 

Opublikowano

@Roader To nie zadziała. Napisałem, że mają upośledzonych programistów albo nie mają monitora. Dodałem, że i tak mają w dupie to co piszę - tak głęboko jak głęboką piz*ę ma Sasha Grey. Zaproponowałem zbuffowanie Mastera bo trudno zrobić nim pentę na peirwszym LVLu a także zaproponowałem podwyższenie cen RP. Dodatkowo napisałem "pluję na was totalnie". To tylko fragmenty mojego listu do nich. Co odpisali? Aby nie używać tak brzydkich słów :)

A tutaj żywcem wzięte cytaty z ticketów:
"CO TO MA BYĆ, JAK BARDZO TRZEBA BYĆ POJEBANYM ABY TAK ZNISZCZYĆ CAŁY SYSTEM GRY..."

"Tak jak w temacie. Po prostu k***a słów brak. I c**j mnie teraz obchodzi, że mam zachowanie jakie k***a mam bo mam do tego zachowania jebane prawo. Proszę mi powiedzieć, po prostu błagam o sensowną odpowiedź czemu tą grę tak zjebaliście."
"Jak musi być bardzo zj****y system, aby k***a cały czas dostawać j****ych noobów, feederów. To jest śmieszne, pluję na Wasz system. Pluję na niego totalnie! "

"Czy Wasi programiści są upośledzeni? Może nie mają monitora? Czy nie potrafią zrobić jednego, normalnego k***a systemu? Jeden j****y raz zrobić dobry system."

"Chciałem zaproponować buffa Master'a Yi, bo ostatnio widziałem jak znajomy nie dał rady wbić penty solo. Była tylko quadra na 7 lvl'u ;/ Proponuję dodać mu na start 10% life steal i aby krytyki miał co 4 atak, bo teraz można tym Masterem jedynie dupę podetrzeć."

"A i mam propozycję - RP niech podrożeje, bo za mało RIOT zarabia. Nie wiem jaki pracownik będzie to czytał (mam nadzieję, że nie jakiś ślepy jak Wasi programiści) ale zapewne będzie miał te uwagi głęboko w cipie. Tak głęboko jak głęboką pochwę ma Sasha Grey. Może jeszcze dalej - nie wiem."

"Wiem tylko, że ten cały RIOT zszedł na psy, a pracownicy mają w dupie graczy - hajs się musi zgadzać. Zapewne - jak już większość moich znajomych - odejdę z tej pojebanej gry, którą po prostu zjebaliście niczym Tusk zjebał wszystko w Polsce."

"Jeszcze raz - pluję na Wasz system. I k***a może jeszcze się będziecie dziwić, że tak piszę?"
"To, jaki macie system nadawania kar, jest wygraną roku w kategorii "Gra, której programiści są największymi idiotami i mają najbardziej wyjebane"

Odpowiedź- "Witaj, Przywoływaczu!

Powstrzymaj się proszę przed używaniem wulgarnego języka w Twoim zgłoszeniu. Postaram Ci się pomóc jak tylko będę mógł, jednak używanie takiego słownictwa jest wbrew naszym Warunkom użytkowania."

To są tylko fragmenty, nie wszystkie bo mi się nie chce kopiować. Prawo do tych słów miałem, nie chce mi się opisywać dokładnie sytuacji.

Do Administracji! - wszystkie przekleństwa są cytatami, więc przepraszam za te słówka, ale cytat to cytat. Moja wypowiedź posiada kulturę, ponieważ tam gdzie tej kultury brak to tylko nawiązanie. Sama wypowiedź nie jest w najmniejszym stopniu negatywna :)

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...