Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić na perma

przemas2134

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako, że zmieniam operatora sieci komórkowej muszę wydać nagromadzone pieniądze na koncie. Mam do wydania około 150 ziko. Niestety na razie nie mam dostępu do swojego konta bo zapomniałem hasła, a mail o zmianie nie może dojść. Możecie mi podpowiedzieć ile nx mogę za to kupić i czy da się coś z tego wycisnąć na perma ? Jak tak to co jest godne teraz uwagi. Nie grałem już z 2 lata i nie wiem co się zmieniło w tej grze. Mam już P90 tr na perma więc broń na krótki dystans odpada.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

trochę się spóźniłeś, można było jeszcze parę dni temu recon vesta na perma kupić.. w chwili obecnej rzeczywiście lipa w sklepie a większość broni można za GP kupić w tym również speca z wyposażeniem jedyne co się na dzisiaj opłaca to chyba skrzynie Myst-broń bo możesz za tą kasę kupić kilka,a nóż coś na perma wypadnie, tylko to trochę loteria B)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak będzie cos w przecienie/promocji "Złotego" w stylu Recon itd to wtedy kupuj

Opublikowano

Witam. Jako, że zmieniam operatora sieci komórkowej muszę wydać nagromadzone pieniądze na koncie. Mam do wydania około 150 ziko. Niestety na razie nie mam dostępu do swojego konta bo zapomniałem hasła, a mail o zmianie nie może dojść. Możecie mi podpowiedzieć ile nx mogę za to kupić i czy da się coś z tego wycisnąć na perma ? Jak tak to co jest godne teraz uwagi. Nie grałem już z 2 lata i nie wiem co się zmieniło w tej grze. Mam już P90 tr na perma więc broń na krótki dystans odpada.

Nie polecam nic z pukawek ani przedmiotów dla speca. W 2 dni mając 250 Ghost Keyów zebrałem ponad 3kk hajsu, a dodatkowo wszystko jest teraz za gp.

jedyne co polecam to jakiegoś geara.

9368_gold.png

Opublikowano

od dzis na perma masz paczke: 

Tried and True Package

i masz w niej na perma: 

G36E Valkyrie 

L115A3 

Recon Vest 

za 24900 nx

mało opłacalne to :P

lepiej uzyć 2 kupony i kupić osobno recona i valikirie jak tak nia lubia grac :D

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

low kontami pewnie :P

Zgadza się :D Miałem z 6 kont ze śmieciami z paczek, wszystko sprzedałem i gifnąłem sobie keye :D

od dzis na perma masz paczke: 

Tried and True Package

i masz w niej na perma: 

G36E Valkyrie 

L115A3 

Recon Vest 

za 24900 nx

Drogo, nie opłaca się moim zdaniem :/ Teraz wszystko za GP !

9368_gold.png

Opublikowano

Kupić opłaca Ci się co najwyżej vip pass/s elite/kolorki nicku, backgroundu.

Obecnie wszystko jest za gp. Zrób boot campa kilka razy, z myst-gear pewnie ten recon/elle/ophelia wyleci, wystarczy przedłużyć gear license'ami które też masz za gp.

Hajs najlepiej wydać na inną grę.

Opublikowano

licencje za gp ? 1 slysze skad masz takie info ?

mało opłacalne to :P

lepiej uzyć 2 kupony i kupić osobno recona i valikirie jak tak nia lubia grac :D

faktycznie sie oplaca kupic valkirie i recona te 2 itemy daja wartosc Tried and True Package a gdzie l115a3 ? plus dla cb za umiejetnosc liczenia -.-

Opublikowano

faktycznie sie oplaca kupic valkirie i recona te 2 itemy daja wartosc Tried and True Package a gdzie l115a3 ? plus dla cb za umiejetnosc liczenia -.-

Ups, chodziło mi o to że masz za "darmo" z boot campa. Jeśli ktoś jest zaradny lub ma dużo kumpli, to 1 gear + 1 weapon license to kwestia 2 godzin max, mając 3 followerów co 24h masz ich po 3 w 6h. Czyli jakby celować w same license (bez mystów) to zdeterminowana osoba z odrobiną szczęścia ma w tydzień 21 weapon license i 21 gear license, wtedy wystarczy wydropić lub mieć wydrobionego elle/ophelia/recon z myst-gear chociażby i przedłużyć ;]

Opublikowano

bo l115 to s**t jest,i są dużo lepsze bronie niż to :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Ups, chodziło mi o to że masz za "darmo" z boot campa. Jeśli ktoś jest zaradny lub ma dużo kumpli, to 1 gear + 1 weapon license to kwestia 2 godzin max, mając 3 followerów co 24h masz ich po 3 w 6h. Czyli jakby celować w same license (bez mystów) to zdeterminowana osoba z odrobiną szczęścia ma w tydzień 21 weapon license i 21 gear license, wtedy wystarczy wydropić lub mieć wydrobionego elle/ophelia/recon z myst-gear chociażby i przedłużyć ;]

no mi by sie tak zbytnio nie chcialo mam zycie a nie tylko gre :P ale jakby nie patrzac dla wytrwalych niezly patent :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...