Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry RP

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy są jakieś inne gry prócz GTA, Gothica, Minecrafta gdzie spotkam w miarę dosyć dobre RP i gdzie gra przynajmniej 50 osób oraz jest to w świecie fantasy?

PS: Chodzi mi o takie gdzie odgrywa się postacie.

Opublikowano

No własnie szukam jakiegoś serwera RP w SWTOR ale nie umiem czegoś takiego szukać. Może ktoś jest w tym obeznany i jest akurat w jakiejś gildii RP? Mogłaby mi taka osoba pomóc..

Opublikowano

Najczęściej takie gildie mają przedrostek RP. Też tutaj zostaje pod znakiem zapytania, Twoja umiejętność posługiwania się językiem angielskim. Angielskich gildii RP jest groma i łatwo je znaleźć, ale jeśli już mówimy o polskiej to jest troszeczkę trudniej. 

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

No własnie szukam jakiegoś serwera RP w SWTOR ale nie umiem czegoś takiego szukać. Może ktoś jest w tym obeznany i jest akurat w jakiejś gildii RP? Mogłaby mi taka osoba pomóc..

Serwer RP w SWTOR to The Progenitor (Angielski), jednak nie znam tam żadnych polskich gildii. Znaczy była tam gildia Reborn po stronie Sith jednak chyba już nie istnieje wiem, że istnieją tam polskie gildie RP tylko nie znam nazw oprócz tej.

没我爱

Opublikowano

Szukam polskich gildii RP.. I najlepiej jakby te gildie były na jakiś grach Free2Play albo TESO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...