Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszanie przedmiotów

mieczos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdobądź magic find, dostajesz 1 pkt za zabicie moba i stakuje się do 50, plus załatw taki bonus w itemach (ten bonus daje Ci większą szansę na lepsze itemy), oraz idź na lepsze mapy. Możesz także robić SA, i ulepszać itemy.

Opublikowano

Ulepszaj je w forge, graj na uber worldzie, tam czasami lecą rainbow'owe itemki

Shadowy też, rainbowy to raczej często (mam je czesciej niz relic).  Polecam znalezc kogos z duzym lvlem, i gdy maja event (challenge) to poprostu biegac za nimi na uber 6, dropy sa dobre a i exp darmowy, Pozdrawiam.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Osobiście nie polecam ci chodzić na shadow areny po itemki, główny powód aby robić shadow areny to shadow shards które wymieniasz potem w sklepie na chaos chesty. Dlatego nie wydawaj kluczy na shadow level 1-3 jeśli możesz iść na 4-6 ponieważ tam dropi znacznie większa ilość shardów. 

Co do Itemków rób dużo dungeonów, na mapie Uber 1 - 4 lecą głównie Pomarańczowe, czerwone teńczowe i shadow level 1

na uber 5 lecą nawet shadow level 2, a z tego co słyszałem bo osobiście mi jeszcze nie wydropiło na uber 6 lecą shadow level 3 max. 

­

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanko bo kiedyś przed aktualizacją Trova można było dropać item po prostu przeciągnąć  i wrzucić  a teraz tak nie moge niewiem czy to przez pacz czy jakoś się da ale nie wiem jak plis pomóżcie

Opublikowano

Usunęli wyrzucanie i dodali zamiast tego ikonę kosza (można też wcisnąć scroll na myszce) w ekwipunku na którą przeciągasz itemy i się niszczą, zwalniając przy tym miejsce. A żeby dać coś komuś to jest tylko opcja przez trading post.

Trove IGN: SelfdemonDante

League of Legends: ZlameK

Telefon: Huawei Ascend Y635

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Shadow Areny dają wiele, ale najlepiej szybko podexpić master rank do 5 i w sky realm robić Gianty  :D

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...