Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FNC vs UOL

NoApologies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy tylko ja mam takie odczucie, że Fnatic za bardzo zawyża poziom, a oglądanie ich meczów jest strasznie nudne? Strasznie irytuje mnie taka gra, gdzie jedna druzyna jest wielokrotnie lepsza od innych. Nie lubię FNC, ponieważ uważam, że to zbieranina "gwiazdorów". Mam nadzieje, że Origen ich pokona w finale, bo to już się robi na prawdę chore, przydałoby się  utrzeć nosa temu Fnatic ;/

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Są kilka poziomów nad innymi drużynami LCS, dlatego tak orają. Myślę, że dopiero Korea na Worldsach utrze im nosa ^_^

Mi się nie podoba, że z EU LCS robią LCK, za niedługo więcej Koreańców będzie w NA i w EU niż w LCK ;_; EU LCS powinno zostać EU, a NA powinno zostać NA. Pchanie do każdego teamu koreańców bardzo mnie odrzuca :/

Opublikowano

Jak to jest, tych dwóch skośnookich z FNATIC jest obywatelstwa Europejskiego?

Jeżeli nie i tylko grają w Europie bo ich ściągnęli to przepraszam jakim prawem. Po co wtedy Mistrzostwa Europy i Świata i kwalifikacje skoro i tak jest wymieszane wszystko.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Jeżeli nie i tylko grają w Europie bo ich ściągnęli to przepraszam jakim prawem. Po co wtedy Mistrzostwa Europy i Świata i kwalifikacje skoro i tak jest wymieszane wszystko.

Wszystko zostaje w Korei ;>

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

ponieważ uważam, że to zbieranina "gwiazdorów"

Pierdolenie, jest dokładnie odwrotnie. Fnatic nie ma gwiazdorów, Origen ma supergwiazdy (soaz, xpeke), to samo miał Elements, w gambice na przykład myśleli, że jak będą mieli supergwiazdę Forg1vena, to wygrają wszystko. Fnatic ma grupę młodych graczy, którzy mają tendencję do ciągłego udoskonalenia się, i mają bardzo doświadczonego gracza, który potrafi dobrze poprowadzić grę. Poza tym są bardzo konsekwentni i przez to są o niebo lepsi od innych drużyn w europie. 

Ale wydaję mi się, że prawdziwe wyzwanie będzie na Mistrzostwach kontra teamy z azji, zwłaszcza z korei. Wtedy dopiero będziemy mogli zobaczyć prawdziwe możliwości Fnaticu.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Fnatic ma samych najlepszych graczy, dobre zgranie, dobry shot caller czego w innych druzynach brakuje.

LCS EU a w skladzie 3 chinoli, troche srednio mi sie to podoba.

Zobaczymy jak poradza sobie z SKT lub EDG

Opublikowano

Fnatic ma samych najlepszych graczy, dobre zgranie, dobry shot caller czego w innych druzynach brakuje.

LCS EU a w skladzie 3 chinoli, troche srednio mi sie to podoba.

Zobaczymy jak poradza sobie z SKT lub EDG

*2ch hinoli, Yellowstar nie jest z chin :D. Ale co do reszty, to zobaczymy. 

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

w ping pongu jeszcze wieksze cyrki sa. Na mistrzostwach swiata chinczycy polowe nacji reprezentuja :D 
poki sa najlepsi w tej dziedzinie to beda brani i beda zastepowac tych slabszych (dla szefow druzyn licza sie wyniki ) 
I bedzie tak w kazdej dziedzinie. W pilce noznej tez coraz czesciej to wystepuje. 

BTW. dla tych co taka beke maja z fnatic bo maja koreancow. 
Pewnie ponad 70% z was pisalo posty przed poczatkiem sezonu zeby fnatic dalo rade z 3 nowymi graczami (nikt nie znal hunieog ani reginovera praktycznie, a Fabiven byl uznawany za talent i tyle)  
Nie poszli na latwizne nie wzieli sobie defta fakera czy uj wie kogo. Owszem wzieli 2 koreancow, ale bez wiekszego doswiadczenia (tak wiem reginover cos tam gral)  Zaryzykowali i udalo im sie. 

Opublikowano

Nie są obywatelstwa europejskiego

Nie lubię FNC, ponieważ uważam, że to zbieranina "gwiazdorów"

Jakie gwiazdy? Yellowstar to weteran który gra w fnc od drugiego sezonu, febiven to talent zabrany z h2k, rekkles też swoje początki miał w fnc, huni to random z koreańskiego soloq a reignover to dawny leśniczy incredible miracle, czyli teamu który zajmuje 7/8 miejsce w lck, gdzie tu zbieranina gwiazd?

Pierdolenie, jest dokładnie odwrotnie. Fnatic nie ma gwiazdorów, Origen ma supergwiazdy (soaz, xpeke), to samo miał Elements, w gambice na przykład myśleli, że jak będą mieli supergwiazdę Forg1vena, to wygrają wszystko. Fnatic ma grupę młodych graczy, którzy mają tendencję do ciągłego udoskonalenia się, i mają bardzo doświadczonego gracza, który potrafi dobrze poprowadzić grę. Poza tym są bardzo konsekwentni i przez to są o niebo lepsi od innych drużyn w europie. 

Ale wydaję mi się, że prawdziwe wyzwanie będzie na Mistrzostwach kontra teamy z azji, zwłaszcza z korei. Wtedy dopiero będziemy mogli zobaczyć prawdziwe możliwości Fnaticu.

Skąd wiesz co myśleli w gambit? Na pewno nie, że jak pozyskają forg1vena to zaczną wygrywać wszystko. Przegrywali bo problemy z gh i kołczem

Wracając do tematu, rzeczywiście takie gry są nudne i nie chce się oglądać, no ale co poradzisz skoro organizacje mają hajs na graczy i mogą sprowadzać kogo chcą? Nic nie zrobisz

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...