Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam skryptu/moda na automatyczne łowienie ryb.

Daredzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej witam was serdecznie.

Poszukuje skryptu / moda / czegoś co automatycznie będzie łowiło rybki, automatyczne zarzucanie i wciąganie wędki.

Opublikowano

Bardzo proszę. Liczę na lajki ;). x raby wypakuj te dwa pliki do jednego folderu aby działało poprawnie. Skrypt włączasz kombinacją CTRL+K i tą samą wyłączasz.

KTOŚ CHCE MI ZROBIĆ SYGNATURKE I AVATAR JAKIŚ ŁADNY? <3 MOŻEMY SIĘ DOGADAĆ :D

Opublikowano

W modzie MineFactory Reloaded istnieje maszynka automatycznie łowiąca ryby - Fisher. Stawiasz po środku "jeziorka" mającego minimum 3x3, podłączasz do prądu i ustawiasz na niej skrzynkę. Zostawiasz na jakiś czas w spokoju. Całość wygląda tak:

fisher1.jpg

fisher2.jpg

Efekt po minucie łowienia:
fisher3.jpg

W tym samym modzie istnieje również dość ciekawa wędka - Fishing Rod - działająca jak dynamit wrzucony do wody i po wybuchu pojawiają na się rybki do zebrania na dnie mody :)

W modach takich jak Redstone Arsenal oraz Thermal Foundation również widziałam jakieś wędki, ale nie wiem jak działają, bo zazwyczaj używam powyższej maszynki :)

Tak informacyjnie: używam angielskiej wersji MC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...