Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale na jakim serwerze grać?

Sky

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Polecany jakiś serwer nostale łatwiejszy od PL ? 

Najlepiej żeby był łatwy jak Nostale DE, tam już nie wracam bo banicja

Chodziło mi o inne nostale za granicą, nie prywatne sry

Opublikowano

Co jest trudnego na polskim serwerze? Chcesz grać na jakimś na którym nie będziesz znał perfekcyjnie języku? Co wy macie z tym PL'em?

Opublikowano

Co jest trudnego na polskim serwerze? Chcesz grać na jakimś na którym nie będziesz znał perfekcyjnie języku? Co wy macie z tym PL'em?

Mało graczy, wysokie ceny, dzieciarnia, dzieci n$ :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mało graczy, wysokie ceny, dzieciarnia, dzieci n$ :)

Ciekawe. Mało graczy na PLu? Hmm, coś tu kłamiesz. Wejdź sobie na S1 ch2 lub o 13;00 na ch3 arene i się przekonasz czy tak "mało osób" gra ;)

Cen nie jest tak wysoko, więc nie myl ich. Z dzieciarnią się zgodzę.

A teraz najgłupsze co napisałeś - "dzieci n$" co wy macie do osób, które doładowują ND? Oni zarabiają, dostają to mogą wydawać na co chcą i nic wam do tego ^^

Dodam jeszcze, że np. ceny na Nostale DE są mniejsze niż na PL, ponieważ na DE nie ma trudu zarobić (hmm... 20 euro)?  

A na PL już ciężej zarobić te 80 zł lub ile tam wolicie... 

Twój wybór gdzie chcesz grać. Ja polecam DE. Dość łatwo jest :D

Opublikowano

Bez tych dzieci ND byś nie miał co kupić. Tak jest na każdym serwerze.

Ciekawe. Mało graczy na PLu? Hmm, coś tu kłamiesz. Wejdź sobie na S1 ch2 lub o 13;00 na ch3 arene i się przekonasz czy tak "mało osób" gra ;)

Cen nie jest tak wysoko, więc nie myl ich. Z dzieciarnią się zgodzę.

A teraz najgłupsze co napisałeś - "dzieci n$" co wy macie do osób, które doładowują ND? Oni zarabiają, dostają to mogą wydawać na co chcą i nic wam do tego ^^

Dodam jeszcze, że np. ceny na Nostale DE są mniejsze niż na PL, ponieważ na DE nie ma trudu zarobić (hmm... 20 euro)?  

A na PL już ciężej zarobić te 80 zł lub ile tam wolicie... 

Twój wybór gdzie chcesz grać. Ja polecam DE. Dość łatwo jest :D

Wiem o tym, ale jeśli przeciętny gracz musi zapierdalać 24/7, żeby zarobić tyle co typek za 200zł.

Na zagranicznych serwerach gra więcej ludzi niż na polskim.

Nieregulaminowa sygnatura

Pomocnik
Opublikowano

Polecam Ci wrócić do PL'a. Na S3 miła atmo itp.

Nie wracam na pla, wydalem 1000 zł miałem wszystko co chciałem, szukam jakiegoś zagranicznego serwera zeby pograc bez nd, na DE dostałem bana za bota do kwiatków :D

Opublikowano

Ktoś tam polecił NosTale KR jako łatwiejsze, no chyba nie xDDDDDD

Graczy jest tam mniej niż na finezji lmao

nie gralem kope lat na kr, ale sp mozesz zrobic co 10 lvl robiac najzwyklejsze misje (cp i zabijanie jakis stworow na normalnych mapach) zaczynajac od 30 lvl'a, nie ma joba na normie

porządne eq za misje, rzeczy z nm za misje

częstsze eventy i znacznie lepszy drop z nich

jest latwiej, przynajmniej na poczatek, pewnie pozniej jest jak na de, dobre eq i sp kosztuje w c**j, ale tego nie potwierdze 

­

Opublikowano

nie gralem kope lat na kr, ale sp mozesz zrobic co 10 lvl robiac najzwyklejsze misje (cp i zabijanie jakis stworow na normalnych mapach) zaczynajac od 30 lvl'a, nie ma joba na normie

porządne eq za misje, rzeczy z nm za misje

częstsze eventy i znacznie lepszy drop z nich

jest latwiej, przynajmniej na poczatek, pewnie pozniej jest jak na de, dobre eq i sp kosztuje w c**j, ale tego nie potwierdze 

I co z tego, że dostaje się eq u7+7 ? U nich inaczej to wygląda, i nadal jest słabe. poza tym to jest tylko do któregoś lvl, po 55 i tak nadal masz zwiększony EXP za misję, więc wbicie hlvl to tam nie problem. Expienie profesji na SP może niektórym sprawiać problemy, a jak już wbijesz ten hlvl, nie chcesz robić questów, to wbijaj tam level bez codziennego LoD w normalnym tępie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...