Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja bloodhound - czy warto ?

NieZnaszMnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie jest promocja na to, a że nie lubię wydawać dużo na jakieś gry to się zastanawiam czy nie kupić jej. Czy jest taka szansa że koszt tej operacji by mi się nie zwrócił nawet ? Aktualnie mam 30 lvl w csie wbity, jeśli to ma cokolwiek do znaczenia. Mój kolega w sumie dostał hot roda fn, ale to też w sumie oprócz tego to dostawał jakieś syfy w większości, wiadome kwestia szczęścia.

Opublikowano

Teraz to już raczej się nie opłaca. W pierwszych dniach, operacja się zwracała bardzo szybko z samych skrzynek, teraz, potaniały. 

Jeżeli chcesz mieć żeton i zrobić sobie misje to możesz kupić. Na szczęście bym nie liczył ;p

Opublikowano

Jeśli nie lubisz wydawać pieniędzy na grę i chcesz tylko sobie grać to nie kupuj, bo na szczęście bym nie liczył. Jeśli jednak zbierasz takie pierdoły jak odznaka czy coś, to kup :)

Opublikowano

Mi to tam odznaka jakaś nie potrzebna, wiem że jest teraz za 2,79 euro, ale się zastanawiam czy z operacją też mi będą lecieć same syfy po 0,04 i czy nie będzie to strata kasy.

Opublikowano

Kup 2,5 euro to nie dużo. Moim zdaniem jest spora szansa na to, że się zwróci. Mi też sam syf poleciał. Mam ją od 1 dnia i poleciał 1 niebieski skin + 1 warty 20 euro. Ze skrzynek się już nie zwróci niestety. Ja z samych skrzynek jakieś 8 euro zarobiłem. Żałuj, że nie kupiłeś od początku. Jak masz 30 poziom czyli sporo grasz więc by się zwróciło. Ja sam liczę na m'ke za 100 ojro. Jest szansa.

Opublikowano

W sumie 20 zł i tak musiałbym doładować, tylko do kiedy jest koniec operacji ? Z tego co czytałem że do końca września a wtedy bym miał tylko kilka dropów (chyba 5-6) i nie wiem czy jest sens.

Opublikowano

do 30 września czyli 6 dropów ale mogą przedłużyć jak to mają w zwyczaju. Ja kupiłem głównie dla żetonu. W pierwszym dniu skrzynka dzisiaj druga 0,3€ się póki co zwróciło a nie miałem jeszcze żadnego skin dropu także zobaczymy w środę. Najbardziej opłaca się kupić operacje w dniu wyjścia bo dropiąc tego samego dnia skrzynkę jesteś już po za zwrotem operacji 2 € do przodu i potem odcinasz kupony.

Opublikowano

Oh... Spojrzałem, skrzynki 15 Centów, ja sam mam ich ok. 7, miałbym więcej ale lubię sprzedawać/tradeować, i co mam z nimi zrobić jak i tak kupiłem operację za 5,49 i teraz się nie zbyt zwróciła...

Teraz możesz już sobie porobić misje dla expa i żetonu, nie licz, że operacja się zwróci, masz mało % szans, że jednak dropnie ci tak Dragon Lore :D.

Opublikowano

Jeżeli chcesz kupić tylko dla żetonu to poczekaj do września/końca września - będzie wtedy za jakieś 0.79$.

Opublikowano

Jeśli 2,5$ to dla ciebie żaden piniondz to kup, chociażby dla żetonu. Na drop nie ma zbytnio co liczyć - skrzynki są gówno warte a żeby dostać skina wartego conajmniej 0,50$ trzeba mieć niezłego farta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...