Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję technika programistę

milten22PL*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie szukam osoby, która pomoże mi angażując się w projekt przy stworzeniu jakiegoś fajnego i unikalnego serwera.

Najlepiej byłby to ktoś kto umie pisać pluginy, albo chociaż skrypty, bo bez tego ani rusz, niestety nie mogę zapewnić stałego wynagrodzenia, trzeba na siebie zarobić poprzez zrobienie dobrego serwera i utrzymanie go.

W skrócie, posiadam dostęp to fajnej maszyny, na start wystarczy w zupełności, jeżeli zajdzie potrzeba, maszyna zostanie wzmocniona ew. będzie zakupiona kolejna, więcej szczegółów przy rozmowie.

Rzecz biorąc nie mam jeszcze odpowiedniego pomysłu i tez nie myślę nad tym, póki nie znajdę współwłaściciela, bo ma być to wspólny serwer, więc i wspólny serwer by obu nam się podobał i by mogło z niego coś naprawdę fajnego wyjść, dlatego daję tutaj bardzo duże pole do popisu.

Dodam, że jak ten serwer wypali, to będzie możliwość robienia kolejnych serwerów, różnego rodzaju i nie tylko minecraft.

Oczekuję:

osoby najlepiej 16+

dobry kontakt

duże zaangażowanie w projekt (nie tylko czas)

Oferuję:

dobry kontakt

ambicje wobec serwera

starania aby serwer utrzymał się jak najlepiej i rozwijał się

Kontakt:

gg: 33770533

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

@ref

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

@ref

KONTAKT:

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...