Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa mi mikrofon w CS:GO

Dendalek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam taki problem odnośnie mikrofonu w CS:GO. W systemie mikrofon działa, nawet podczas gry mogę rozmawiać na "ts" ale gdy chcę rozmawiać w grze, nikt mnie nie słyszy, a jak wejdę w ustawienia micro na steam, strasznie go zakłóca ( straszne szumy i niewyraźny dzwięk ) wcześniej działało normalnie.

Proszę o pomoc..

Win 10 64bit
Lenovo g510 

Słuchawki od telefonu ( Sony )

Opublikowano

Wejdz w Steam,nastepnie ustawienia,nastepnie głos nastepnie kliknij zmien urządzenie,nastepnie kliknij 2 razy na swój używany mikrofon następnie przejdz w zakladke zaawansowane,i w tej zakładce powinna być opcja ''Włącz ulepszenia audio'',aby ci mikrofon działał na win 10 normalnie musisz mieć to wyłączone.Nie dziekuj ;)

Opublikowano

Wejdz w Steam,nastepnie ustawienia,nastepnie głos nastepnie kliknij zmien urządzenie,nastepnie kliknij 2 razy na swój używany mikrofon następnie przejdz w zakladke zaawansowane,i w tej zakładce powinna być opcja ''Włącz ulepszenia audio'',aby ci mikrofon działał na win 10 normalnie musisz mieć to wyłączone.Nie dziekuj ;)

Dzięki wielkie, temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...