Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Toribash

demonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc dobra oto mój proble

Z oficjalnej strony www.torib***.*** Pobrałem gre Toribash... Instalje ją Włanczam i nic się nie pokazuje ALe w procesach jest TORIBASH kur** i nie wiem co zrobić pomoże ktoś ?? Dam 5**

Opublikowano

Ja nie miałem takiego problemu ale to jest szajs ja wziolem i tam prawie nic nie widać takie ledwe ruchy to juz lepiej na necie sobie poszukac czegos fajnego.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano
Ja nie miałem takiego problemu ale to jest szajs ja wziolem i tam prawie nic nie widać takie ledwe ruchy to juz lepiej na necie sobie poszukac czegos fajnego.

ta tyle że mi sie Toribash Podoba bo u kolegi grałem więc chciałbym aby ktoś mi pomógł

Opublikowano

@slasher

Nie pisz czy ci się podoba, czy nie. Nas to nie obchodzi spamerze. A po drugie może to ty grać nie umiałeś i dlatego przestałeś?

@top

1) Napisz na forum/poszukaj tam odpowiedzi (mam na myśli forum toribasha)

2) Zagadaj na pm do wojtaska. Miał podobny problem.

Witamy w tej fantastycznej grze. Jakbyś chciał jakieś porady pisz pm.

bez gif.

Opublikowano

Prosze nie zamykajcie Pisałem do Wojtaska na pw ale do tej pory nie otrzymałem wiadomości od niego może ktoś miał taki sam problem co ja ??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Prosze nie zamykajcie Pisałem do Wojtaska na pw ale do tej pory nie otrzymałem wiadomości od niego może ktoś miał taki sam problem co ja ??

Demonic zal mi cie caly czas spamujesz offtopujesz na kazdym temacie ...

Report .

@topic Napisz na forum tej gry albo zapytaj sie kolegi ?:]

Eyy wstawcie w sygne "Pipr do klatki w zoo, a kilo_pyrkow razem z nim"I bedzie rikitiki barabara

PipR ty mój ogierku xdd

UWAGA! Ogłaszam, że to co jest napisane do góry jest to nieprawdą.

Opublikowano

Mi pomagało włączanie go kilka razy i gdy sie włączył wyłączyłem stare toribashe aż w końcu miałem tlyko jeden czy jakoś tak.

• Dodaj nową pozycję...