Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AC: IV BF – warte kupienia?

Velta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad kupnem tej części. Czy jest ona warta kupienia? Jest co robić po skończeniu fabuły? Jakie są możliwości?

Sorki, AC IV: BF*.

Opublikowano

Gra jest długa i świat jest ogromny. Zabawa w pirata jest fajna. Mi się dobrze grało, tylko fabuła mi się nie podobała. Była trochę nudna, ale to kwestia grającego. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Gra jest długa i świat jest ogromny. Zabawa w pirata jest fajna. Mi się dobrze grało, tylko fabuła mi się nie podobała. Była trochę nudna, ale to kwestia grającego.

Zgadzam się. Ile osobiście przegrałeś godzin? Co można robić? Nie chcę, żeby 20 euro poszło na marne, albo znów bawić się w zwroty pieniędzy :P

Opublikowano

45h (W ciągu pięciu dni). Zostajesz kapitanem statku, możesz obrabowywać i niszczyć inne statki. Możesz również niszczyć i przejmować fortece. Zostajesz w skrócie piratem. 

Opublikowano

45h (W ciągu pięciu dni). Zostajesz kapitanem statku, możesz obrabowywać i niszczyć inne statki. Możesz również niszczyć i przejmować fortece. Zostajesz w skrócie piratem.

Słyszałem coś, że można kraść z trzcin cukrowych ( xD), rozbudowywać fort i ulepszać statki, czy wysyłać je na handel. To prawda? Sprawia to frajdę i nie nudzi? :)

Opublikowano

Zależy od osoby. Odnośnie trzcin cukrowych nie pamiętam, ponieważ grałem w to rok temu.

Spoczko, dziękuję ogólnie za odpowiedź. :)

Opublikowano

Black Flag, to jedyny AC, w którego mi się przyjemnie grało (Nie licząc brotherhood'a i w dół) Jest rozbudowa własnej "bazy" oraz statku, są z tego co pamiętam jakieś legendarne statki, które możemy po mocnym rozbudowaniu i nauki walki pokonać, więc jakaś tam zachęta do upgrade naszej łajby jest. 

Co do rozgrywki na lądzie, osobiście wole miasta większe (Jak np w AC2, czy ten w nowym Unity) lecz mimo jakiejś pustki, nie wygląda to w BF najgorzej i biega się też miło.

Z nowości jeszcze chyba to, że już zbroi w sklepie nie kupimy, teraz jest tak jak w Far cry, czyli trzeba zapolować trochę.

Walczy się miło (Chociaż jest dużo za łatwo, to dwoma szablami tnie się bardzo przyjemnie, ładne animacje)

Polecam, mimo że fabuła jest mocno słaba, to gra się dobrze, nawet jako pirat nie asasyn. Gra na pewno lepsza od poprzedniej (AC3)

5p4o3dk.png

i5-6600K Skylake 4,6GHz | GTX 970 4GB | Ripjaws DDR4 2x4GB 3000MHz 

Opublikowano

­Warte.

Jedna z lepszych części.

Dużo osób narzekało, bo piraci, morze i to nie ten klimat assasina, a mi się bardzo spodobało i ujęło.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

­Warte.

Jedna z lepszych części.

Dużo osób narzekało, bo piraci, morze i to nie ten klimat assasina, a mi się bardzo spodobało i ujęło.

Widać, że każdy człowiek ma inny gust. Mi się jednak bardzo gra nie podobała. Beznadziejna fabuła i klimat nie przypominający w ogóle AC.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Widać, że każdy człowiek ma inny gust. Mi się jednak bardzo gra nie podobała. Beznadziejna fabuła i klimat nie przypominający w ogóle AC.

Mi też się to trochę nie podobało, bo bardziej kierujemy piratem niż assysynem, ale piractwo jest fajne. Do tego przyczepiają się bardziej fani assysnów niż tacy co grają w dużą liczbę gier i dla nich takie coś jest obojętne. 

Opublikowano

Gra jest wręcz genialna  <3

Uwielbiam piratów i wszystko co jest z tym związane.

W dodatku bitwy morskie to jest megaaa!

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Warta kupienia. Wszystkie AC właśnie do Black Flaga to gry wybitne, które rzeczywiście trzymają gracza przy sobie.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...