Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Annie Carry?

Miki349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno Anka jest izi do carrowania na midzie prawda to?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Tak, annie obecnie jeden z silniejszych pickow na mida :)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Nie trzeba nia wczesniej grac, by wykorzystac wiekszosc jej potencjalu. Dobre early, dobre mid game, dobre late. Łatwa do gry i carrowania, tylko trzeba miec do tego jeszcze skilla..

Opublikowano

Jeśli ktoś ją ogarnie to oczywiście. :)

Ma całkiem dobre skille i jest świetna w tf, według mnie.

Twój argument jest inwalidą, ma całkiem dobre skille i jest świetna w tf.

Bullshit, każda postać jest świetna i ma dobre skille, liczą się tylko umiejętności grania postacią. 

Pooglądaj sobie streamów, którzy grają only annie i zobacz co oni nią robią. Dobrze wypracowana taktyka jak timingi i kosisz wszystko.

Opublikowano

Nienawidzę tej chorej postaci o.O

@kavoweciastko cały myk polega na tym, że tą postacią nie trzeba umieć grać. Jak masz dostępne full combo to po prostu uderz głową w klawiaturę i masz killa. (oczywiście jeżeli nie wyrzucisz się w tanka)

Cc z pasywa

Chory burst

Za duże przeliczniki pod ap

Proste lasthity 

Co najśmieszniejsze przed nerfami miała większe zasięgi na autoataki od większości adc. Rito nerf plz

giphy.gif

Opublikowano

Bardzo łatwa do wymasterowania, dzieki dobrym flesz-tibers moze robic ladne come backi. 

Da sie nia kerowac, lecz bez dobrego pozycjonowania mozna sie latwo wyjebac za nic.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Bullshit, każda postać jest świetna i ma dobre skille, liczą się tylko umiejętności grania postacią. 

Jakbyś nie zauważył to proszę przeczytać pierwsze zdanie w mojej wypowiedzi.

Bo praktycznie napisałeś to samo co ja, tylko dobierając inne słowa. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

EDIT: I mam nadzieję, że zawiść przestanie przez Ciebie przemawiać, bo tylko to z Twojej strony widzę.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Na niskich dywizjach tak. Na wyższych dywizjach nie widziałem żeby Annie robiła stompy. Jest mało mobilna, musi podejść, jest dużo itemów, które ją kontrują.

Pomocnik
Opublikowano

Na niskich dywizjach tak. Na wyższych dywizjach nie widziałem żeby Annie robiła stompy. Jest mało mobilna, musi podejść, jest dużo itemów, które ją kontrują.

Na wyższych dywizjach sobie dają tylko rade ludzie którzy ją mainują, bo wiedzą kiedy można tibbersa puścić itd. stompy na wyższych dywizjach anką - Annie Bot, ale tak jak mówisz przeciwnicy banshee i flash + R już nie pyknie

Opublikowano

Twój argument jest inwalidą, ma całkiem dobre skille i jest świetna w tf.

Pooglądaj sobie streamów, którzy grają only annie i zobacz co oni nią robią. Dobrze wypracowana taktyka jak timingi i kosisz wszystko.

Z tym sie nie zgodze =) dlatego ze w tym sezonie masz mete tankow dam przyklad np zeda mozesz go mainowac od 2 sezonu ale i tak bedzie useles w tym sezonie wystarczy zhonia albo qss.Skoro kazdda postac jest swietna i licza sie umiejetnosci to dlaczego nie widzimy urgota na lcsach ,dariusa,teemo? karthusa? shaco? albo nawet katy xD. Jesli ktos gra caly czas od stycznia to moze stwierdzić ze co mecz jest grana jedna i ta sama postac.

Opublikowano

Z tym sie nie zgodze =) dlatego ze w tym sezonie masz mete tankow dam przyklad np zeda mozesz go mainowac od 2 sezonu ale i tak bedzie useles w tym sezonie wystarczy zhonia albo qss.Skoro kazdda postac jest swietna i licza sie umiejetnosci to dlaczego nie widzimy urgota na lcsach ,dariusa,teemo? karthusa? shaco? albo nawet katy xD. Jesli ktos gra caly czas od stycznia to moze stwierdzić ze co mecz jest grana jedna i ta sama postac.

xD na zeda zawsze starczala zhonyi`a i qss lecz jak typ w d1 main zed jest to i tak jest dobry.  A mowiac o tym dlaczego nie widzimy dariusa teemo w lcs bo wystarczy lane swap i po grze ma - to jest glowny tego powod jesli chodzi o topa, a mowiac o shaco to dlatego ze nie robi zamieszania w team fightach wg mnie jest to gorszy rengar full ad. I uwierz mi na solo Q mozesz grac wszystkim i wygrywac

Opublikowano

Pewnie 2/3 osoby, który się wypowiedziały mają co najmniej 50 gier annie, w tym sezonie i oczywiście po nerfie.

Gram nią ostatni miesiąc ~150 - 200 gierek

Build:

Echo luden, Morelo, Buty maga [niebieskie ulepszenie], rabadon, void staff, zhonya/rylai

Gram tak zawsze

Nie ma większych problemów z championami jedynie co, to poke [azir, lulu, syndra[syndra nie poke xD]] z tymi tylko mam problem.

Jeżeli chodzi o carrowanie gierek to jest łatwe, ale po rozegraniu 25 - 50 gierek. Oczywiście tutaj też jest takie coś, że musisz mieć ją na 3 - 5 pick. Pierwszy pick jest bardzo ryzykowny. Podczas gdy enemy ma 2 - 4 tanków może być trudno. Na "miękkie" teamy jest bardzo dobra i wyccaruje 70 - 80% gierek.

Przy 50 grach miałem 80% win ratio platyna 1 / diament 5

Opublikowano

Na zeda zawsze to wystarczyło... Zresztą znam zedów z eune, wiem co potrafią. Każda postać się liczy i w każdej liczą się tylko umiejętności, a nie są grane na lcs, bo po co? Nie skalują się z teammateami, nie wniosą tyle co inne postacie. 

Tak jak kolega wyżej napisał też, że lane swap i ssiemy kule. Zresztą nie miej na uwadze, że lcsowi playerzy maja wymainowaną każdą postać, bo tak nie jest. Nie myśl sobie, że grają perfekt dariusem czy teemo, bo na pewno tak nie ejst.

Opublikowano

tak, to dobry pick ale ma też swoje minusy, miedzy innymi brak mobilnosci. Składasz ją full ap, zadnych roa, w late/mid game robisz tylko flash+r+w+q i pol ich teamu praktycznie lezy albo stoi na low hp.

Opublikowano

tak jak napisal ktos wyzej, na niskim elo nafarmisz sie anka i 1shotujesz wszystich, wiecej na niskim elo nie potrzeba. Na wyzszym elo annie nie oferuje tego co inne postacie na midzie dlatego jest duzo mniej grana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...