Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Ezevade i evade słabo działają

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy mi sie wydaje czy te 2 skrypty do dodgowania spelli zrobily sie tak c*****e ze sam lepiej omijam skillshoty. wczesniej dostawalem moze 1 na 25 skillshootow a teraz wszystko jak leci dostaje. tak jakby probowali omijac. zrobilo sie z tego jedno wielkie gowno. probowalem na bolu evadeee uzywac to jest niebo a ziemia. kiedys jak l# mial gdzies tak z 3 miechy to evade chodzil perfekcyjnie a teraz to jedno wielkie gowno. ezreal na midzie mnie mystic shootami trafial. szkoda gadac.

Age is just a number :)

Opublikowano

Przecież to cały czas działa perfekcyjnie,moze namieszałeś coś w ustawieniach, przy pingu 23 nie idzie mnie trafić niczym,poziom d2:)

Opublikowano

Mi też działa z*********e, na tyle dobrze że mi w grach piszą abym wyłączył skrypty.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Na cały mecz może trafią mnie z 3 razy i to w tfach :P Albo sam klikasz, żeby wchodził w skille, albo coś namieszałeś :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

czy mi sie wydaje czy te 2 skrypty do dodgowania spelli zrobily sie tak c*****e ze sam lepiej omijam skillshoty. wczesniej dostawalem moze 1 na 25 skillshootow a teraz wszystko jak leci dostaje. tak jakby probowali omijac. zrobilo sie z tego jedno wielkie gowno. probowalem na bolu evadeee uzywac to jest niebo a ziemia. kiedys jak l# mial gdzies tak z 3 miechy to evade chodzil perfekcyjnie a teraz to jedno wielkie gowno. ezreal na midzie mnie mystic shootami trafial. szkoda gadac.

chyba cie pokurwiło ziomuś, evade omija 99% skillshotow ale jest obvious as f**k, ezevade 90% omija ale nie widać że grasz na skryptach.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Działa jak fabryka dała. Omija q lee sina z 1 centymetra. Ostatnio mi nawet zdodżowało ulti kartusa po protu op . Taki korean omijacz x 2 + 17%.

Adam Małysz

Pozdrawiam

PS EZ EVADE TO GÓWNO działa słabiej po prostu jak skryptujecie to już róbcie to na 100% w czelendzerze we wszystkich meczach mówią że gram na skryptach a bana nie ma od maja

Opublikowano

Przecież ja nigdy graba nie dostałem (chyba, że dostałem jakiegoś ulta Malzy etc) a co mówić o takich spellach jak Q Eza.

Pewnie masz wyłączone evade w opcjach i tyle.

Opublikowano

to moze przez ten zjebany system ktorym jest windows 10. caly czas pobiera mi aktualizacje i mam 90 pingu. wracam do 7. 10 jeden wielki s**t

Opublikowano

to moze przez ten zjebany system ktorym jest windows 10. caly czas pobiera mi aktualizacje i mam 90 pingu. wracam do 7. 10 jeden wielki s**t

Masz odpowiedź czemu Ci nie dodguje-90 pingu

Opublikowano

Ja tam mam windowsa 10, powyłączałem wszelkie aktualizacje bo też niezłe lagi miałem wszędzie i jest elegancko.

w windowsie 10 nie da sie wylaczyc aktualizacji. 

Opublikowano

krótkie wyjaśnienie - jest jakaś interakcja pomiędzy Evade# i EzEvade, generalnie te oba skrypty się "psują" jeśli korzystasz z nich naprzemiennie.

Póki błąd zostanie namierzony i naprawiony (a nie słyszałem, by się ktoś tym interesował) polecam korzystać tylko z jednego z tych dwóch.

Przeinstalowanie Wszystkiego związanego z L# zazwyczaj w tym przypadku pomaga :)

Opublikowano

Moze poprostu Ci sie wylacza evadee jak klikasz jakis przycisk, tez sie na tym dzisiaj przejechalem i teraz sprawdzam czy mam wlaczony na 1oo%. Mimo wszystko al# evadee w porownaniu z evadee bola to poezja. Dzisiaj 5 typa mnie gonilo przez pol mapy i kazdy spell zdodgowany co sie skonczylo spamem zeby mnie zreportowac :(

Opublikowano

Nie system jest zjebany tylko ty masz gówniany internet
Opublikowano

Nie system jest zjebany tylko ty masz gówniany internet

przeinstalowałem na 7 i mam 55 pingu. i ezevade działa ok. tak że zostaje przy tym że windows 10 to gówno.

Opublikowano

przeinstalowałem na 7 i mam 55 pingu. i ezevade działa ok. tak że zostaje przy tym że windows 10 to gówno.

A ja przy tym że masz gównianego neta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...