Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny

kVkis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam kilka pytań odnośnie skinów bo dziś w ogóle zostałem wybitny ze swojego toku myślenia..

Czy jeśli mam skina FN to On zostaję do końca FN? On nie straci i nie spada jego zniszczenie czyli np. FN>...>ślady użytkowania itd.? Skoro wyleciał mi FN to będzie do końca gry FN?

Opublikowano

Jak masz fn to zostaje taki nic się z nim nie dzieje nawet jak zagrasz nim milion razy. Zawsze będzie fn.

Opublikowano

Lel, myślałem, że skoro Nim grasz to On się psuję.. A co z jego "lookiem", On nie nabywa przetarć czy takie coś może się stać, że np. coś się zetrze itd.

Opublikowano

Lel, myślałem, że skoro Nim grasz to On się psuję.. A co z jego "lookiem", On nie nabywa przetarć czy takie coś może się stać, że np. coś się zetrze itd.

Nie. To całkowita losowość, jak bardzo zadrapany będzie Twój przedmiot przy otwarciu skrzynki / wygrania przedmiotu.

Opublikowano

Nie. To całkowita losowość, jak bardzo zadrapany będzie Twój przedmiot przy otwarciu skrzynki / wygrania przedmiotu.

Czyli jak gram z danym skinem NIC się nie psuję? @Velta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...