Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wrażenia po The International 5?

Burned123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie. Jak tam wrażenia po meczach, jak wam się spodobał finał oraz jak oceniacie tegoroczne TI?

Osobiście cieszy mnie to, że nie było powtórki z TI4 i trafił nam się imponujący finał. Boli mnie, że NaVi zajęło 14 miejsce, liczyłem, że uda im się trafić wyżej i rozczarowała mnie pozycja Secret. Liczyłem, że finał będzie własnie Secret vs EG.

Opublikowano

Mi sie najbardziej podoba fakt ze udalo mi sie dobic 150lv kompendium i zdobyc wszystkie immortale wliczajac jeden specjalny dla SF'a. Final Bomba! Teraz tylko musze dobic 175lv kompendium :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Liczyłem na inny wynik, Hameryka się niepotrzebnie puszy :D Ogólnie mecze były fajne, meta sprzyja oglądaniu :P Tylko picki po jakimś czasie zaczęły się nudzić.

Oglądając stream widać poprawę porównując do poprzednich lat, Valve uczy się na błędach. Tylko nadal nie czaję co oni odjebali na zakończeniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...