Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostatni update i powtórki

osaziomeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Po ostatnim update nie mogę znaleźć opcji powtórki "Zobacz swoje najlepsze momenty" i tu nasuwa się pytanie, czy oni to usuneli? Jeśli tak to czy jest jakaś komenda na to?

Ta opcja bardzo się przydawała do tzw frag movie, a teraz trzeba wszystko przewijać, zatrzymywać, przyspieszać, zwalniać...  <_<

Z góry dzięki. ;)

Opublikowano

Kto używa highligtsów do frag movie? XDD

demo_listimportantticks 

Ta komenda Ci pokazuje wszystkie ticki gdzie coś się działo tzn. kill, bomba etc. Wystarczy że poszukasz swojego nicku i masz wszystkie ticki. 

Jest jeszcze komenda 

demo_listhighlights

Ale nie działała na moim demku. 

he?

Opublikowano

Kto używa highligtsów do frag movie? XDD

Napisałem dla przykładu, osobiście używam zwykle tego do wynajdywania akcji z kilku meczy, a nie chcę mi się przewijać każdej akcji :D 

Dzięki za pomoc btw  ^_^

Opublikowano

Napisałem dla przykładu, osobiście używam zwykle tego do wynajdywania akcji z kilku meczy, a nie chcę mi się przewijać każdej akcji :D 

Dzięki za pomoc btw  ^_^

Jednak nie o to mi chodziło, dopiero dziś sprawdziłem, to tylk pisze co się działo, a mi chodziło o przewijanie replay'a do jakiejś akcji, np zabójstwo xD

Więc pytanie ponawiam  :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...