Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet z Windowsem

KrzywyJP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Poszukuję tabletu z Windowsem, najlepiej do 1500 - 2000 tyś. złotych (im taniej tym lepiej). Ekran +/- 10 cali, możliwość wpięcia do klawiatury, full hd, przyzwoita wydajność, bardzo dobry czas na baterii i minimum 50 gb wolnej pamięci dla użytkownika. Interesują mnie zarówno używki, jak i nówki. Będę go używał jako alternatywa mojego laptopa (nie zawsze dostępny) - filmów, office, neta, słuchania muzyki na głośniku i ew. podstawowe gry typu Metin (xD). 

Zainteresowały mnie:

- Dell Venue 8 Pro

- Lenovo ThinkPad 8

- Lenovo Yoga 2 (Windows)

- Dell Venue 11 Pro

- Acer Aspire Switch 10 Pro

Chodzi mi głównie o przeniesienie wygody z laptopa na tablet. 

Z góry dziękuję za wszystkie propozycje.

Opublikowano

Jeśli nastawiasz się na używanie jakiejkolwiek gry to tylko tablety z minimum 4 Gb RAM. Venue 11 pro  się nadaje idealnie z procesorem i5. Tablety z atomem czy i3 na pokładzie mają za słabą wydajność grafiki 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jeśli nastawiasz się na używanie jakiejkolwiek gry to tylko tablety z minimum 4 Gb RAM. Venue 11 pro  się nadaje idealnie z procesorem i5. Tablety z atomem czy i3 na pokładzie mają za słabą wydajność grafiki 

Na gry czasu wiele marnować nie będę, czasem Metin, nic więcej. Priorytetem dla mnie jest bateria i ekran, mobilność. Co do wydajności, najważniejsze aby sprawnie radził sobie z officem.

Opublikowano

Jeśli wolisz mac to nie ma problemu , zawsze będzie lepszy od windowsa 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...