Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vlogi z rąsi

Ariness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Szukam jakichś youtube'owych vlogerów, którzy nagrywaliby swoje filmy w starym stylu, czyli np. idzie gość ulicą i gada. Nagrania typu TheUwagaPies Gonciarza też lubię i nie mogę odmówić mu wielkość edytorskiego kunsztu, ale tęsknie za czymś oldschoolowym. Mogą być podróżnicze lub z życia. Tylko proszę, żadnych dzieci albo piętnastoletnich bogiń mody. xD

Coś w tym stylu:

Będą lajki, a może nawet limity.

PS. Jestem Black Memberem. A wiecie, co to znaczy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

A takie coś gdy dwóch siedzi na ławce?

A właśnie. Jeszcze żadne pajace, które lubią robić gównoburze, typu ten ator czy tamten koleś, co Madzie od dziwek wyzywał. :F

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

KinaCzewa robi czasem różne vlogi, osobiście lubie oglądać jej vlogi z dupci, czasem pośmiać się można ;)

Poza nią to raczej nie kojarze - rojo tam czasem coś chyba ma tego typu filmik, ale dokładnie się nie orientuje, bo nie śledzę go coś ostatnio za dobrze.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

KinaCzewa. Jest jedną z niewielu osób, które da się oglądać. Nie gada bez sensu, nie wygląda jak choinka na dwóch nogach. Jest bardzo naturalna i jest sobą, za to ją cenie. ;)

Opublikowano

Może to być zagraniczny youtuber?

Niet.

KinaCzewa. Jest jedną z niewielu osób, które da się oglądać. Nie gada bez sensu, nie wygląda jak choinka na dwóch nogach. Jest bardzo naturalna i jest sobą, za to ją cenie. ;)

Sory, ale jak już się tak skupiamy na wyglądzie, to ja nie mogę patrzeć na osoby z trzystukilową nadwagą, bo mnie to zwyczajnie obrzydza, a co dopiero słuchać i szanować poglądy kogoś, kto nawet nie szanuje siebie. :P

PS. Nie robić gównoburzy.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Casey Neistat albo Chris Pirillo. TheUwagaPies wzoruje się na tym pierwszym, więc może Ci się spodobać. ;)

Opublikowano

­Gimper

Miał bardzo fajne kiedyś GimpLogi ^^

"Bo jak jest Vlog to tak można ładnie nazwać i jest wtedy GimpLog" XDD

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Niet.

Sory, ale jak już się tak skupiamy na wyglądzie, to ja nie mogę patrzeć na osoby z trzystukilową nadwagą, bo mnie to zwyczajnie obrzydza, a co dopiero słuchać i szanować poglądy kogoś, kto nawet nie szanuje siebie. :P

PS. Nie robić gównoburzy.

Ja np. nie rozumiem jak można nie szanować siebie i swojego czasu i oglądać jakieś vlogi gdzie pierdoli się jakieś głupoty. Może ktoś jest chory, ale jak urodziła się chora - to pewnie też siebie nie szanuje, kij z tym.

Może Burak? Jednak nie licz na zbyt częste odcinki.

Gimper

Miał bardzo fajne kiedyś GimpLogi ^^

"Bo jak jest Vlog to tak można ładnie nazwać i jest wtedy GimpLog" XDD

Ja p******e redakcja takie c*****e pomysły daje, Gimper jako np. overwatch czy inne jakieś głupawe odcinki to dobrze się sprawuje, ale jak blog? Już widziałem kilka np. na temat e-sportu i to zwykłe p******enie kota w ogon.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...