Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbroja na 56 lvl

Velkoz21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się wydaje że jak nie grasz 30dni to dostajesz cały ten set za darmo ;p

To jest jedna opcja. Druga to seria questów, tak zwanych "Specjalnych Zadań" którą u Ely powinno się zaczynać u NPCa Outremus w Inggison. Każdy quest oferuje nam jeden item, a by je zrobić musimy za każdym razem zabić 10 mobów gdzieś w bliższej lub dalszej okolicy NPCa.

Opublikowano

Mi się wydaje że jak nie grasz 30dni to dostajesz cały ten set za darmo ;p

A jeśli nie grałam 30 dni to gdzie mogę go dostać? Bo nie dostałam xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A jeśli nie grałam 30 dni to gdzie mogę go dostać? Bo nie dostałam xD

Powinnaś mieć w kostce taki kamyczek, który przenosi do bazy dla powracających. Tam się wszystko dostaje.

Opublikowano

Powinnaś mieć w kostce taki kamyczek, który przenosi do bazy dla powracających. Tam się wszystko dostaje.

Właśnie w tym problem, że nic takiego nie miałam :/ A sporo czasu nie grałam 2 miesiące wzwyż :s

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No to nie wiem o co z tym chodzi :D Może chodzi o to że 30 dni bez logowania na konto.

No to ja się nie logowałam na konto, nie miałam nawet Aiona na PC xD Dostałam jakiegoś buffka, ale nic poza tym :(

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Kamień teleportacyjny to tak zwany "Returning Stone of Refuge (30 days)" w wersji Asmo i Elyos. Pojawiają się w zwykłym plecaku jako przedmiot typu scroll: 

17db27c.png

No to ja się nie logowałam na konto, nie miałam nawet Aiona na PC xD Dostałam jakiegoś buffka, ale nic poza tym :(

Do tego jest jeszcze wspomniany przez Ciebie buff "Reward for returning user":

RVvFwle.png

Jeśli masz buffa, a nie masz nigdzie kamienia to polecam kontakt z Supportem bo powinny się pojawić razem ale jako, że to jest FailForge to zapewne nawet wszystkiego dobrze nie sprawdzili. ¯\_(ツ)_/¯

Opublikowano

Wszedłem na swoje postacie.
Od razu wyskoczył mi quest + w ekwipunku pojawił się przedmiot, który macie w screenie od Xanan.

Opublikowano

To u mnie najwidoczniej kleryk się nie załapał ^^  Co prawda do płaczu powodu nie mam bo i tak nim nie gram, no ale jak dają coś za darmo to myślałem, że wbije i też dostanę.. :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...