Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukasz GM'a? Dobrze trafiłeś!

Kim jestem:

Na imię mam Mateusz i mam 17 lat (rocznikowo 18). Bezinteresownie wspomogę prywatny serwer w rozwoju poprzez zostanie GM'mem. Jestem osobą opanowaną, uczciwą, odpowiedzialną. Humoru mi również nie brakuje.

Jak wyobrażam sobie pracę GM'a:

Wielu ludzi myśli, że praca GM'a to nic innego jak stanie na środku m1 i od czasu do czasu zbanowanie kogoś. Otóż tacy ludzie są w błędzie. Praca GM'a według mnie polega na pilnowaniu, aby gra była przyjemna dla wszystkich ludzi oraz uczciwa. Praca GM'a nie jest łatwa, ponieważ wielu graczy używa niestety tzw. nielegalnego oprogramowania, osiągając tym samym przewagę nad uczciwymi graczami. Działalność Mistrza Gry jest tak naprawdę na trzech polach: W grze, na Team Speaku oraz Support (różne zgłoszenia dotyczące m. in. przewinień), nie wspominając o forum (oczywiście jeśli takowy serwer owe ma). GM nie jest również od rozdawania przedmiotów w grze. Głównym zadaniem Game Mastera jest uczynienie, aby gra była jak najprzyjemniejsza dla wszystkich, którzy grają uczciwie

Co oferuję:

-Sprawowanie funkcji GM'a w sposób odpowiedzialny - nikt nie może zostać zbanowany, jeśli nie ma pewności np. do tego, czy używał hacków. Nikt nie dostanie odemnie żadnego przedmiotu, jeśli nie zostałem o to poproszony przez GA.

-Prowadzenie eventów (jeśli oczywiście GA na to pozwoli)

-Uczciwość

-Bezstronność

-Pilnowanie, aby gra była uczciwa i wyrównana - bezwzględna walka z łamaniem regulaminu serwera

Jestem otwarty na wszystkie propozycje, skontaktować się ze mną można poprzez PW tutaj na forum

Opublikowano

Jeżeli nie byłeś nigdy GM to na dedyki nie masz co liczyć ;p, może ktoś się zgłosi od Hamachi serwów, ale to zawsze będzie dla Ciebie jakieś doświadczenie :)

Życzę powodzenia! :)

Opublikowano

Twoja kandydatura do nas nie przemawia...

Podziękujemy Ci.

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Opublikowano

Jeśli myślisz, że ktoś Ci będzie płacił za gm to się grubo mylisz.

Ja bym Ci złamanego grosza nie dał xD

Może raczysz napisać na jakim serwie byłeś gm?

Zgaduje że na metek2 (miałeś gm mode za 30zł) xD

Lub jakiś inny serwer z gm mode.

Więc pomijając takie serwery, to na jakim?

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Jeśli myślisz, że ktoś Ci będzie płacił za gm to się grubo mylisz.

Ja bym Ci złamanego grosza nie dał xD

Może raczysz napisać na jakim serwie byłeś gm?

Zgaduje że na metek2 (miałeś gm mode za 30zł) xD

Lub jakiś inny serwer z gm mode.

Więc pomijając takie serwery, to na jakim?

Tutaj się kolego czytanie ze zrozumieniem kłania ;) Napisałem wyraźnie "bezinteresownie". Dwa, co do "GM Mode" na metek2 to uważam, że to strata kasy wydawać tyle na zwykłą postać w napisem GM nad nickiem ;)

Twoja kandydatura do nas nie przemawia...

Podziękujemy Ci.

Oczywiście nie zmuszam, aby przemawiało to do Ciebie. ;) Również podziękuję i Tobie za zainteresowaniem tym tematem. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...