Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[30 Dni] marcin aptekarz

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano

chcialbym dostać unbana, ponieważ ja ani troche nie trollowałem, na prawdę mam dzisiaj urodziny i trochę zaszalałem i napisałem głupis tatus na mpc i wgl moj brat wbił dziś i powiedział że mnie strolluje na mpc i właśnie tak się stało.

Bardzo chciałbym dostac unbanana na tym forum, ponieważ bardzo je lubie i użytkownika @QuarK , który jest moim misiaczkiem i się ruchamy codziennie w dupalka. Więc, proszę o rozpatrzenie mojego zgłoszenia, gdyż nie jestem żadnym trollem, tylko poważnym użytkownikiem tego forum, w sumie jak kazdy inny. Mogę wykonać jakieś reflinki, żeby dostac unbanana jak to się robi na uczuciopedii, lub po prostu przeleję hajsik na konto Dawida, aka Lorda Makina. Niżej załączę ss'a z Makinem, który nie raczy mi nawet odpisać.

http://scr.hu/8aqz/874hp

Szczyt wszystkiego, banować poważnego użytkownika, za to, że ma urodziny.

Proszę jeszcze raz o unbanana na mpc

PS. TO KONTO BRATA, NIE BANOWAĆ NA MULTI KONTO.

Opublikowano

Jeśli faktycznie zależałoby ci na ub to napisałbyś poważne odwołanie, a nie o reflinkach. To jest MPC, a nie Uczuciopedia i unbana za żadne reflinki nie będzie.