Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playerstats - Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Witam,

otóż tak przeglądam to forum i widzę te playerstats editory i tak dalej.Tylko, że mam jeden problem. Kiedyś kiedy gralem jeszcze na swoim koncie uzylem easy account no i mnie zbanowali. Później okazało się, że kolega z mojej klasy też ma mw2 a że mało gra to dał mi login do swojego steama no i zacząłem grac w jego grę. Kilka dni później zrobiłem format i odnowa wszystko zainstalowalem. Gra była normalnie nic mi sie nie skasowało ale kiedy wszedłem do plików steama na moim pc zobaczyłem, że w folderze call of duty modern warfare 2 nie ma pliki user a co za tym idzie nie ma również pliku playerstats. I teraz moje pytanie co zrobić, żeby playerstats się pojawiło. Btw dzisiaj zrobilem nowe konto na steamie tak dla jaj i zobaczyłem, że moge grać w mw2 a mój lvl to 1 bez presitżu więc jak by wszystko się zmazalo na tym nowym koncie. I tutaj pojawia się drugie pytanie. Czy jakbym odinstalował wszystkie pliki call of duty modern warfare 2 i zainstalował jeszcze raz to czy by zadziałało i czy byl by wtedy ten playerstats? Proszę o pomoc ! =0

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Hymm mogles pierw sprawdzic , znaczy zrobic reinstalke.

Zbanowali cie moze dlatego ze uzywales czitow ?.

Polecam poszukac pliku playerstats w internecie, albo niech zeby ci twoj kolega z oryginalnego przekopiowal do folderu.

Bywalec
Opublikowano

heh ok spróbuje a haków nie używałem tylko easy account teraz otwiera się konsola i wyświetla mi się: Wykryto kod

Opublikowano

Wylacz konsole w opcjach Call of duty.

Skopiowales te pliki od kolegi ?

Ja patrzylem na necie i zajmuja troche wiec Ci ich nie upne bo za dlugo bedzie.

Najlepiej jak twoj kolega Ci na pendrive,plyte zgra i sobie przekopiujesz ;).

Bywalec
Opublikowano

Jeszcze nie skopiowałem bo on aktualnie jest nie dostępny ale będzie we wtorek tylko, że nie wiem co mam mu powiedzieć, żeby skopiowal i nagral na plyte wszystkie pliki z cod'a? Bo chyba najłatwiej byłoby jeśli on by użył tego hacka na swoim koncie.

Opublikowano

Kiedyś kiedy gralem jeszcze na swoim koncie uzylem easy account no i mnie zbanowali.

Za uzycie EAM nie dostaniesz bana.

Kilka dni później zrobiłem format i odnowa wszystko zainstalowalem. Gra była normalnie nic mi sie nie skasowało ale kiedy wszedłem do plików steama na moim pc zobaczyłem, że w folderze call of duty modern warfare 2 nie ma pliki user a co za tym idzie nie ma również pliku playerstats.

Wszystko przez nieudana synchronizacje z steamcloud

I teraz moje pytanie co zrobić, żeby playerstats się pojawiło.

Zacznij grac od nowa.

Btw dzisiaj zrobilem nowe konto na steamie tak dla jaj i zobaczyłem, że moge grać w mw2 a mój lvl to 1 bez presitżu więc jak by wszystko się zmazalo na tym nowym koncie.

Tylko dlatego ze jest free weekend.

Czy jakbym odinstalował wszystkie pliki call of duty modern warfare 2 i zainstalował jeszcze raz to czy by zadziałało i czy byl by wtedy ten playerstats?

Watpie

Wylacz konsole w opcjach Call of duty.

Konsoli nie ma w opcjach coda, albo uzywa vac chaosa zeby ja odblokowac, albo dostal bana i juz w sieci nie pogra.

Bywalec
Opublikowano

Heh na tym koncie kolegi nie uzywałem zadnego hacka moge zrobic screena i wam pokazać jeśli chcecie. A jak zrobic z team steam cloud zeby zsynchronizowalo sie szystko dobrze? bo owszem mam ten plik "players" ale tam jest tylko config, config_mp, settings_c.zip.iw4, settings_s.zip.iw4 i nadal nie widze playerstats

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...