Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Problem z L# Cracked Win10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Waśnie nie działająmi skrypty w grze. Klikam shift i nic, żadne okno nie wyskakuje ani napis

@Edit z tego co wiem to powinien pisać napis w grze ze L# inecjet czy cos takiego

Opublikowano

Aktualnie reborn Vayne tylko + jakieś skrypty które pobrałem z L# miesięcznej najlepszej paczki.

Loadera używasz tego co jest odrazy w folderze z crackiem czy innego?BTW f5 słóży do odświeżania skryptów czy np.gduy w grze zaznaczysz jakiegoś jeszcze klikasz F5 i się wczytuje,versje sprawdzasz klikając na nie zweryfikowany czy coś takiego.
otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Był w folderze cracked. Ja tylko dałem LSVIP do środka z wszystkim co zostało na pulpicie i odpalam jak oadmin. Loadera nie tykam bo sam sie odpala.

Opublikowano

Był w folderze cracked. Ja tylko dałem LSVIP do środka z wszystkim co zostało na pulpicie i odpalam jak oadmin. Loadera nie tykam bo sam sie odpala.

Spróbuj usunąć folder LS****** z %appdata% i pobrać na nowo cracka
Opublikowano

@szymonekeqq123 narobiłem sie z 1h pobierająć skrypty.. nie mam siły od nowa pobierać. więc ten folder skopiuje.

Podesłał byś link do  tego L#? bo nie wiem  który pobrac jak są inne jakieś

@Edit skasowałaem folder LS***********  i zobacze jak będzie

Opublikowano

@szymonekeqq123 narobiłem sie z 1h pobierająć skrypty.. nie mam siły od nowa pobierać. więc ten folder skopiuje.

Podesłał byś link do tego L#? bo nie wiem który pobrac jak są inne jakieś

Wchodzisz na nulled.IO i klikasz w L# Cracked,skopiować możesz ale spróbuj pierw wejść do gry tylko z evade.
Opublikowano

@szymonekeqq123 a te skrypty to gdzie są bo znalesć nie mogę,mam tego na prawdę mase...

Dobra mam ale nie mogę tego skasować LS******* bo jak skasuje strace te skrypty...  Spróbuje skasować cały folder l#  z tym vip iw tedy pobrać

Opublikowano

Okay.

Dam znać editem co i jak.

@Edit pobrałem to i przeisntalowałem  L# nie działa nadal ja nie wiem co robie źle :O. BoL nulled normalnie mi dziala tyle że outdated jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...