Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Założenie serwera dedykowanego dla Farming Simulator 15

Mashrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema z kolegami chcemy założyć własny serwer dedykowny ale nie wiemy jak się za to zabrać. ile trzeba płacić? gdzie trzeba kupić? itp  poleccie jakieś stronki słyszałem że na niektórych serwerach jest ograniczenie na mody   chciałbym z  3gb  albo 5gb

Sloty ??-5 starczy

i czy jak ja kupie fs 15 orginalna z allegro za 40zł użyje klucza i dam koledze żeby zainstalował bo on ma klucz to będzię działać czy nie da rady czy tylko klucz jest jednorazowy ?

czy moge jakoś grać z kolegami bez serwera dedykowanego i zapisywac save  i jak byśmy znow wchodzili to bylo by wszystko tak jak zostawilibyśmy to wcześniej

dzięki wszystkim za pomoc

Pomogłem ?? like

Opublikowano

Sama mam orginalnego i pamiętam jak grałam to na początku miałam do wyboru do zrobienia serwer i nic za niego nie płaciłam, bo było można solo grać albo właśnie jak mówisz z kolegami. I normalnie bez kosztów założyłam 3 osobowy ;)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Unga moze zagramy razem? Tylko jak wroce z wakacji

Pewnie, możemy czemu nie :)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

siema z kolegami chcemy założyć własny serwer dedykowny ale nie wiemy jak się za to zabrać. ile trzeba płacić? gdzie trzeba kupić? itp  poleccie jakieś stronki słyszałem że na niektórych serwerach jest ograniczenie na mody   chciałbym z  3gb  albo 5gb

Sloty ??-5 starczy

i czy jak ja kupie fs 15 orginalna z allegro za 40zł użyje klucza i dam koledze żeby zainstalował bo on ma klucz to będzię działać czy nie da rady czy tylko klucz jest jednorazowy ?

czy moge jakoś grać z kolegami bez serwera dedykowanego i zapisywac save  i jak byśmy znow wchodzili to bylo by wszystko tak jak zostawilibyśmy to wcześniej

Sprawa serwera wygląda tak, że możesz wynająć sloty na np. 4netplayers ale to droga sprawa. Lepiej stworzyć sesję w trybie multiplayer (darmowe i do 16 graczy + mody) lub skorzystać z plików w katalogu gry i postawić na własnym sprzęcie dedykowany serwer (za darmo).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...