Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odczucia po 7 odc. Charlotte

VereX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie są wasze odczucia po 7 odc. Charlotte?

Według mnie może naprawdę zacząć się w tym anime dziać, aktualnie jest w moim TOP 3 tego sezonu.

Tutaj jakas tragiczna śmierć, tutaj problemy bohatera, który nie może sobie poradzić z odejściem siostry, gdzieś jeszcze easter eggi w postaci Angel Beats przechodzą

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Wolałbym,jakby się doprowadził do gorszego stanu ...

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

­Właśnie skończyłem oglądać 7 odc.

śmierć dziewczynki. Cieszę się nawet, że tak się stało. Dała się lubić ^^ ale ten zabieg według mnie popchnął anime do przodu + to zachowanie głównego bohatera. Coś się dzieje. Anime jest na dobrej drodze i byłoby szkoda jakby się pod koniec popsuło

Wzięte z jednej PL strony:  

"1 opening siostra nadal w nim jest po 2 pogrzeb dziwnie szybki a po 3 nie pokazano jej ciała on sam go nie widział jak się nie mylę moim zdaniem żyje ...." Ciekawe.. a może ktoś ma jakąś moc do wskrzeszania xD? Tego bym nie chciał

Tutaj takie mam małe ale :

Nie wiem czy też nie wolałbym go zobaczyć w jeszcze gorszym stanie (a później, żeby był z Tomori xD) ­no i raczej scenka komediowa niepotrzebnie została tutaj wrzucona - jak Yusarin przyszła w odwiedziny. Może będzie tak samo jak w Angel Beats, że z początku komedia, która zamienia się w całkiem fajny-dobry dramacik

Angel Beats

w TV <3

Nie mogę się doczekać co będzie później. Wtedy ocenię, które anime moim zdaniem lepsze. Czy Angel Beats (zauważyłem, że wiele osób porównuje Charlotte do Angel Beats) czy właśnie Charlotte.

PS. Podobni do siebie :D

Opublikowano

­Właśnie skończyłem oglądać 7 odc.

śmierć dziewczynki. Cieszę się nawet, że tak się stało. Dała się lubić ^^ ale ten zabieg według mnie popchnął anime do przodu + to zachowanie głównego bohatera. Coś się dzieje. Anime jest na dobrej drodze i byłoby szkoda jakby się pod koniec popsuło

Wzięte z jednej PL strony:  

"1 opening siostra nadal w nim jest po 2 pogrzeb dziwnie szybki a po 3 nie pokazano jej ciała on sam go nie widział jak się nie mylę moim zdaniem żyje ...." Ciekawe.. a może ktoś ma jakąś moc do wskrzeszania xD? Tego bym nie chciał

Tutaj takie mam małe ale :

Nie wiem czy też nie wolałbym go zobaczyć w jeszcze gorszym stanie (a później, żeby był z Tomori xD) ­no i raczej scenka komediowa niepotrzebnie została tutaj wrzucona - jak Yusarin przyszła w odwiedziny. Może będzie tak samo jak w Angel Beats, że z początku komedia, która zamienia się w całkiem fajny-dobry dramacik

Angel Beats

w TV <3

Nie mogę się doczekać co będzie później. Wtedy ocenię, które anime moim zdaniem lepsze. Czy Angel Beats (zauważyłem, że wiele osób porównuje Charlotte do Angel Beats) czy właśnie Charlotte.

PS. Podobni do siebie :D

Moim zdaniem jego siostra żyje na końcu 6 odcinka było pokazane że została tam sama krew a zabrała ją pewnie ta dziewczyna z 6 odcinka pod koniec, pewnie będą jej robić takie same rzeczy jak bratu Tomori

Opublikowano

Tego się nie spodziewałem, że ona umrze. Szczerze mówiąc jakieś wskrzeszenie czy fakt, że ona jednak żyje, by trochę to zniszczyło. Zobaczymy i przekonamy się, choć nie mówię też, że szczęśliwe zakończenie tego byłoby złe.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Szczerze między 3-4 odcinkiem miałem mieszane uczucia co do tego anime.
Jednakże przyznam, że robi się coraz ciekawiej. Kto wie jakie będzie zakończenie.. ;)

Opublikowano

Bardzo fajny odcinek, który potwierdza że ni musi być nie wiadomo jakich wybuchów, walk etc. by dobrze się go oglądało. Cieszę się, że nie rozciągnęli jego depresji np. do 2 odcinków. Wszystko ładnie zmieściło się w jednym.

EDIT: Aż obejrzałem drugi raz. Trochę chce mi się śmiać jak czytam komentarze z teoriami związane z Angel Beats

gfgdf

Opublikowano

Nie będę się wypowiadał na temat tych teorii z AB, co do odcinka to nareszcie działo się coś konkretnego bo poprzednie trochę mnie nudziły, w sumie jak jakimś cudem ją przywrócą do żywych to wyjdzie średnio :( Ale trzeba czekać.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Warto to w ogóle oglądać? Dropnąłem po pierwszym odcinku bo wydawało się c*****e... Pchać się w to dalej? 

Po 7 i 8 odcinku śmiem twierdzić, że jest o wiele lepiej niż było wcześniej.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

pod koniec odcinka chyba 7 albo 6 odcinka, po użyciu mocy przez siostrę tam był ten "mokry" koleś? ciekawe kim on jest tak naprawdę

no i w sumie możliwe, że ta siostra żyje i ten ziomek gdzieś ją zabrał do ośrodka jakiegoś badawczego albo szpitala xD

52126142219396245817.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...