Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje WebMastera

xNerhu22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuję WebMastera, który pracował przy

stronie dla mojego serwera.

Wymagana znajomość: PHP, HTML5, CSS3, JavaScript i MySQL

W zamian oferuję rangę WebMaster na

serwerze, która ma przywileje

Vipa, Elity, Hero i Legendy

Kontakt:

sygnatura.png

Opublikowano
Pewnie dostanę warna, ale...

...Nikt nie napisze ci "zaawansowanej"* strony bez wynagrodzenia XXX zł

*-Chodzi o php, baza danych, css. Znasz nazwy to się naucz je pisać

@Edit

Te XXX to 100-999 to wiesz... nigdy nic nie wiadomo

­

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Opublikowano

Wszyscy myślą że pieniądze najważniejsze :(. Możliwe jest że ktoś  zrobi ci strone za free ale mało profesjonalną ale to lepiej taką niż miałbyś sam pisać stronę bo raczej nie znasz się na tym. Poczekaj tak z 2 lata może ja ci zrobię taką stonę :) (wybieram się na technikum informatyk webmaster) xD

Opublikowano

Jak masz serwer gdzie gra 50-100 (+) to znajdzie się pewnie ktoś kto zrobi stronę za darmo, bo
zauważyć wtedy idzie, że praca nad tym się nie zmarnuję. A tak to tylko hajsy. :)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

@Synthious @MrSaguaro

Czy wy cokolwiek wiecie o pisaniu takiej strony? Tu nie tylko wchodzi HTML, CSS nad, którym i tak siedzi się po 10h przy 5 pod stronach. Ale też PHP przy, którym jeżeli robisz CMS'a do strony to zajmuje to 50h i to przy mniej zawansowanych projektach.

@xNerhu22 aaa Chociaż i tak wiem, że to tylko forum oraz Polska, gdzie "programista" jest od reinstalacji systemu, naprawiania komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...