Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Posada GM (Przeczytaj bo warto)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś o sobie:

Nazywam się Damian i mam 16 lat. Już niedługo będę chodził do szkoły o profilu technologiczno-informatycznym. Moim hobby jest motoryzacja,siatkówka, cs go, metin2, no i oczywiście informatyka. Jestem osobą ambitną, miłą, prawdomówną, humorystyczną, zawziętą i bezstronną.Jak już mam coś robić to to robie. Nie odstawiam nic na później (chyba, że jest jakieś nagłe wydarzenie, nie zależne ode mnie, lecz takie nie zdarzają się często ;p).

~

Dlaczego ja:

Powodów, dla których mielibyście mnie wybrać do teamu jest wiele. Jednym z ważniejszych moich atutów jest to, że wywiązuję się z moich obowiązków w 100 %. Mimo iż moje doświadczenie jest znikome, jestem w stanie pomóc Wam jako GM np. podsuwając ciekawe pomysły czy też rozwiązania. Nie będę pisać tu, że mogę banować boty czy też organizować eventy, bo to chyba oczywiste, że jako GM będę to robić. Muszę też dodać, że bardzo dobrze dogaduję się z ludźmi, więc mógłbym zajmować się też supportem lub rozwiązywaniem problemów między graczami. Na GG jestem 24/7 i na komputer mogę wejść o każdej porze dnia czy nocy, także dyspozycyjność to kolejny z moich plusów. To, że potrafię pisać po polsku to chyba oczywiste, więc nie ma mowy, abym popełniał błędy ortograficzne.

Kolejnym z moich zalet jest to, że jestem w stanie pójść na kompromis, jeżeli sytuacja tego wymaga. Chciałbym stworzyć serwer lub dołączyć do zgranej ekipy ludzi, którzy chcą stworzyć serwer, gdzie gra nie skończy się po wbiciu maksymalnego poziomu i ukończeniu ekwipunku.

~

Co mogę zaoferować:

★  CIEKAWE POMYSŁY 

★  POMOC PRZY TWORZENIU SERWERA ★ 

★  DYSPOZYCYJNOŚĆ ★ 

★  KOMUNIKATYWNOŚĆ ★ 

★  ZAANGAŻOWANIE ★ 

★  POŚWIĘCENIE ★ 

~

Czego oczekuję :

★ CHĘCI STWORZENIA DOBREGO SERWERA ★

★ UMIEJĘTNOŚCI (Nie na zasadzie ee coś tam umiem, trochę gotowca i będzie ) ★

★ DYSPOZYCYJNOŚCI ★

★ DOBREGO KONTAKTU Z INNYMI CZŁONKAMI ADMINISTRACJI JAK I GRACZAMI ★

★ POŚWIĘCENIA W 100% 

W skrócie :

Chcę stworzyć serwer od podstaw, mimo iż nie mam umiejętności. Chcę aby ten serwer był rozchwytywany i aby gracze grali na nim z przyjemnością. Chcę aby administracja była dostępna i komunikatywna, ponieważ na wielu serwerach tego brakuje i sam o to zadbam.Mimo iż jestem "no name" myślę, że tym postem jak i posadą GMa (o ile którykolwiek z serwerów mi ją zapewni ) przekonam ludzi, którzy twierdzą, iż bez doświadczenia nic nie można zdziałać. Chcę także abym dzięki temu serwerowi nauczył się czegoś, jeżeli chodzi o tworzenie. Nie chcę gotowca ani w połowie edytowanych plików.

Kontakt:

GG: 51260856

Prywatna wiadomość na forum

Pod tym tematem

Opublikowano

Hmmm Dobrego kontaktu z Administracją ale z graczami? to już sami musisz o to zadbać :O Podanie bardziej na pomysłodawcę ;) i jeszcze jedno rozjeba*o mnie to "Chcę stworzyć serwer od podstaw, mimo iż nie mam umiejętności" xDDD Napisz chodź by 1 pomysł na serwer, pokaż nam że coś masz w tej główce i naprawdę warto przyjąć Cię do teamu. 

Opublikowano

Jestem na nie. Nie wiesz co piszesz,lecz jeżeli już byś miał gdzieś być to jako osoba pomagająca przy wymianach albo jak wyżej napisał kolega "Dawca" pomysłów. Moim zdaniem na posade Game Mastera się nie nadajesz.

@edit. GameMaster no-life. Posada życiem... Kolejny powód dla którego jestem na nie.

Opublikowano

Nie będę mówić że polecam bądź nie ponieważ Cie nie znam. W Twoim podaniu panuje chaos nie wiesz co piszesz bądź nie znasz się na roli GM, chcesz dobrego kontaktu z graczami ? Sam musisz na to zapracować. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...