Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak obecnie wygląda War Rock?

No Spam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano, tak jak w temacie chciałem wrócić do Warrocka, grałem około 2 lat temu. Dużo się zmieniło ? Co się dostaje na początek ? Warto wrócić ? z góry dzięki :)

Opublikowano

Na poczatek dostaje sie k1, m4 i psg chyba + retki na 8th slot (p90 etc jak zalogujes sie przez strone).

Zmienilo sie duzo, nowe tryby, bronie mapy itp.

Ogromne parcie na kase i mala ilos graczy w tym hacków, ale te też są.

Moim zdaniem nie warto wracać. Jak chcesz dobrego FPS'a to polecam CS'a.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Na poczatek dostaje sie k1, m4 i psg chyba + retki na 8th slot (p90 etc jak zalogujes sie przez strone).

Te bronie to się dostawało na początek, owszem... ale na Montanie. xD

Nie ma już logowania przez stronę. Nexon nieco zmodyfikował ten system logowania i teraz jest on wbudowany w klient gry - zanim uruchomisz grę, musisz się zalogować. Na początek dostaje się te retaile o których wspomniałeś, czyli: P90 - Engineer, Medic Kit 2 - Medic, MP5K - Sniper, Flash Bang - Assault, MP5K - Heavy Trooper oraz bodajże 130k dinarów.

Opublikowano

Nie polecam wracać.  Zgodzę się z Fapkiem jest można powiedzieć gorzej niż było... Lagi,ściny...

Jak kolega wspomniał ogromne parcie na kase nowe bronie,pakiety żadnej naprawy ścin itp...

Moim zdaniem olewanie graczy. Pzdr

Opublikowano

Te bronie to się dostawało na początek, owszem... ale na Montanie. xD

Nie ma już logowania przez stronę. Nexon nieco zmodyfikował ten system logowania i teraz jest on wbudowany w klient gry - zanim uruchomisz grę, musisz się zalogować. Na początek dostaje się te retaile o których wspomniałeś, czyli: P90 - Engineer, Medic Kit 2 - Medic, MP5K - Sniper, Flash Bang - Assault, MP5K - Heavy Trooper oraz bodajże 130k dinarów.

Ale ja te bronie dostałem właśnie jak zrobiłem konto w dniu kiedy wprowadzili ten Water Land. Może zmienili, ale na 100% wiem co dostałem :l

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ale ja te bronie dostałem właśnie jak zrobiłem konto w dniu kiedy wprowadzili ten Water Land. Może zmienili, ale na 100% wiem co dostałem :l

Dobra, zwracam honor. Faktycznie na początek dostaje się teraz także K1, M4, PSG i RPG oraz Extra Clips 1 i 2 na 15 dni. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...