Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje skiny zniknęły...

Gość steelie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, dzisiaj dostałem od kumpla 2 skiny... mogłem ich używać, ale nagle patrze - nie ma ich w eq... Nie były u kumpla w eq, nic nie było że je sprzedałem, żadnych ofert... No k***a jakby ich po prostu nie było... CO TO KURWA MA ZNACZYĆ?

Opublikowano

Prawdopodobne Sytuacje stracenia skinów/caseów :

1. Ktoś ma dostęp do twojego konta.

2. Ktoś włamał się na twoje konto (Mogłeś mieć za proste hasło)

3. Wszedłes w podejrzane linki.

Ew. Zobacz historię rynku.

Opublikowano

Mam to samo. Itemy zniknęły ani ja ani koles z ktorym sie wymieniłem ich nie ma a w historii wymian pustka. Wie ktos co z tym mozna zrobic ?

Opublikowano

Skiny powinny się niedługo pojawić. Zwykły błąd steam, i tyle.

A po jakim czasie sie moga pojawic bo u mnie juz 5 godzin minelo i nie ma , a nigdzie w historii tez nie ma .

Opublikowano

Ja p******e fajne gowno :v Ja juz napisalem do steam supportu, wy tez lepiej piszcie.

@Leneriver

naprawde sadzisz ze jestem takim idiota, zeby wklikac w jakies zjebane linki albo pobierac tsy?

Opublikowano

Wystaw jakiś przedmiot na rynek i od razu go usuń z rynku aby wrócił do twojego ekwipunku. U mnie to podziałało i te itemy, które znikneły to wróciły.

Opublikowano

@steelie

Nie musisz już rozpoczynać kłótni, zawsze lepiej się upewnić. W sumie to jeżeli nic nie ma w histori wymian i rynku to w sumie nie wiem... Innej sytuacji sam nie miałem.

Opublikowano

Tak jak ktoś wyżej pisał o mojej wypowiedzi - jest jakiś błąd w steam api (valve już o tym pisało gdzieś tam) i żeby póki co nie wymieniać się. Itemy zostają jakby w pustce i ani ty, ani twój trejder ich nie ma. Anyway, valve oddaje te skiny po napisaniu do supportu.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Potwierdzam,stracilem tak 2 skrzynki ze stickerami (glupie 40 centow,ale tak czy siak co to ma byc!?)

Edit: Wlasnie wszedlem do gry i dostalem te 2 stracone skrzynki,nawet bez pisania ticketu,a wiec naprawiaja to oni,ale po chwili czekania

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...