Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z szukaniem meczu

FikusPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie może mi znaleźć szybkiego meczu.Napisane jest że będzie mi go szukaź 64 sekundy a siedze już 20 minut i mi nie znajduje.Mecz na botach z innymi graczami działa ;d

Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani.

Opublikowano

Ja także od pewnego czasu mam problem ze znalezieniem gry. Czasami siedzę w lobby nawet do 15min.

Na czas wyszukania gry ma wpływ wiele współczynników m.in. wybór postaci, czy jest to postać z rotacji, specjalizacja postaci(pomocnik itp.), a nawet mapa.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Najwazniejszym pytaniem jest na jakim poziomie grasz i czego szukasz - 10 -20-30+/quick/hero liga.

Na niskich lvlach postacie z rotacji sa oblegane, wiec nie dziwota, ze dlugo szuka na quicku. Na wyzyszym lvlu tez moze byc to powod.

Odnosnie hero ligii dobiera przeciwnikow po mmr, dlatego czesto moze szukac dlugo.

Opublikowano

Jestem początkującym graczem i kupionego mam tylko Muradina.Nie mam jeszcze 30 lvl więc nie gram ligi.Poczekam 20 min może mi znajdzie ten mecz...

Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...