Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gry viaawww

yokize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widze że przenieśliście dział ciut wyżej nawet fajny pomysł może w końcu ludzie zaczną coś tutaj zamieszczać bo jakoś biednie ten dział wygląda jezeli chodzi o gry, a jezeli już przy grach jesteśmy chce się was zapytać w jakie gry w oknie gracie ?

Szukam jakiejś fajnej gierki która jest jako taka rozbudowana a przede wszystkim ma sporo graczy, jeżeli znacie jakieś produkcje które są warte polecenia i maja DUZĄ ilość graczy chętnie obadał bym taka gre może być nawet po angielsku nie bede tutaj miec wiekszych problemow raczej tak czy siak ^^

nie chce plemion, ogame, dark orbitow czy ogolnie gier bigpointu oraz gameforga szukam jakiejś gry która zaciekawi mnie klimatem [ najlepiej jak by byla o tematyce kosmicznej, fantasy lub farmerskiej ] 

mam nadzieje ze znacie inne gry od SFgame, plemion czy margonem bo tylko te tytuly sa tutaj oblegane i w koncu będzie można przysiąść przy czymś na troche, a ten dzial troszke ożyje.

76561198013232167.png

Opublikowano

W sumie, to nie taka tematyka jaką chciałeś, ale napisać można:D

Sprawdź Ski-Jumps są dwa serwery. Na drugim serwerze gra się trochę ciężej, bo pochłania więcej czasu, ale jest okey :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli mam być szczery to  VIA WWW nie ma fajnych gier, jak dla mnie jedyną dobrą grą jest 'Gladiatus'. Jeżeli się oswoisz  to naprawdę fajnie się gra, lecz ta gra wymaga dużo czasu na rozwój postaci, ciągle trzeba dopieszczać i robić postać, ale przyznam że warto, gra godna uwagi :).  ­

6222704500-1434194730.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...