Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry platformowej

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy gra którą szukam można uznać jako MMO, ale to chyba jest najbliżej. 

Tak więc, jakieś parę lat temu trafiłem na grę:

-Platformówka

-Możliwość tworzenia własnych pokoi

-Możliwość tworzenia własnych map

Mapy były zbudowane z takich klocków jak w tetrisie, a grało się czymś podobnym. Celem było przejście mapy i zebranie wszystkich punktów (monet)

Zasada podobna jak w Curve Fever (pod względem systemu pokoi i tego że gra się przez przeglądarkę)

No nie wiem grałem w to może z 2/3 lata temu i nie wiem czy jest ona nadal dostępna,  ale może ktoś grał, albo kojarzy, zna nazwę, adres do tej gry. 

Cześć...

Opublikowano

Geometry Dash?

W Geometry Dash nie da się tworzyć własnych pokoi ani map. 

Też się na tym zastanawiałem, ale raczej nie o to chodzi.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

W Geometry Dash nie da się tworzyć własnych pokoi ani map.

Też się na tym zastanawiałem, ale raczej nie o to chodzi.

Pls, nie wiesz nie mów, oczywiście że się da, w wersji mobilnej jak i pctowej jest kreator map ;)
Opublikowano

Pls, nie wiesz nie mów, oczywiście że się da, w wersji mobilnej jak i pctowej jest kreator map ;)

Gra na Androida powstała w 2013r. A na PC (software) 2014r.

Skoro kolega grał w nią 2/3 lata temu przez przeglądarke, to nadal jest niemożliwe,że to ta gra.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

@Arkmage

@KsP

Sorry że nie odpisywałem!

Niestety to nie ta gra, tak jak wspomniałem grałem w nią ok 2/3 lata temu może jeszcze wcześniej :P

Poza tym tamta gra była mniej dynamiczna, a także grało się przez przeglądarkę lecz nie mogę sobie przypomnieć więcej szczegółów. 

No jak ktoś grał to powinien wiedzieć o co chodzi, ale jak ktoś nie widział jej przez choćby kilka minut, to za nic nie będzie wiedział o co może chodzić! :D

Znalazłem ją wtedy przez przypadek nawet nie wiem jak :P A szukam jej od roku, bo chciałem sobie zagrać bo była całkiem spoko! O ile jeszcze istnieje! 

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...