Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rust ścina

Ikarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, kiedyś kupiłem rusta na steam'a i wszystko było ok, ruszał mi w 1920x1080 na wysokich ustawieniach i nie było żadnych problemów, lecz teraz jak chciałem sobie pograć to nie mogę, ponieważ wprowadzili wiele aktualizacji między innymi z grafiką i teraz gdy próbuję grać to nie mogę nawet na 800x600 i grafika na fastest, ponieważ strasznie się ścina, niezależnie od ustawień. Próbowałem nawet uruchomić na directx9 i nic. Kompa mam aktualnie po formacie na windowsie 10. Przed formatem gdy miałem windowsa 7 gra chodziła tak samo. Komp był oczyszczony od środka. Mój komputer:http://scr.hu/23b4/m424s
Dodam, że rusza na nim bf4, gta 5 itp więc dziwię się, że nie działa mi Rust... Raczej komp nie jest za słaby na nią, więc może pomożecie ?

P.S Sorry za to ^ ale pisałem też na innym forum i skopiowałem :D

Opublikowano

Myślę, że sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie.

"ponieważ wprowadzili wiele aktualizacji między innymi z grafiką"

Rust jest w wersji wczesnego dostępu (moze się zmienić z dnia na dzień całkowicie, może nawet przestać istnieć), gra jest kiepsko zoptymalizowana, właściwie o jakiejkolwiek optymalizacji nie ma w ogóle mowy.
Jeden update przyspieszy Ci gre, drugi spowolni, nie zależnie od tego jaki masz sprzęt, to jest uzależnione wyłącznie od Garrego, który czasami naprawi, czasami zepsuje Rusta.
Ta gra jest po prostu nie stabilna, a Ty musisz się z tym liczyć jeśli ją kupiłeś, wszystko jest dokładnie wyjaśnione na stronie sklepu steam i na stronie głównej Rusta, chyba, że grasz na piracie i nie miałeś pojęcia o tym, że gra jest w fazie wczesnego dostepu.

mqdefault.jpg
Rest in Peace
Big Up!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...